Last van je knieën tijdens het werken?

Simone van Heumen

Views: 1
Man in werkbroek zit op knieën

Heb je last van je knieën tijdens het werken? Dit is een veelvoorkomend probleem bij beroepen waar fysieke arbeid centraal staat. Goede bescherming en ondersteuning zijn essentieel om dergelijke klachten te voorkomen en te verlichten. Wij bieden een scala aan gespecialiseerde werkkleding en accessoires die specifiek gericht zijn op kniebescherming. Deze producten zijn ontworpen om zowel comfort als duurzaamheid te bieden, zodat je je kunt concentreren op je werk zonder ongemak!

Beroepen

Beroepen waarbij knielen vaak voorkomt zijn onder meer stratenmakers, tegelzetters, tuinmannen en installateurs. Deze professionals brengen veel tijd door op hun knieën, wat kan leiden tot knieproblemen. Volgens de Arbo-wetgeving dienen werkgevers in deze sectoren voor passende maatregelen te zorgen. Denk aan ergonomische hulpmiddelen en adequate pauzes. Dit helpt werknemers om knieproblemen te voorkomen en bevordert een gezondere werkomgeving.

Kniebeschermers

Kniebeschermers bestaan in diverse types, elk ontworpen voor specifieke behoeften en werkzaamheden. Zo vind je zachte schuimkussens voor lichte werkzaamheden en stevige, schokabsorberende versies voor intensiever gebruik. Sommige modellen bieden extra zijbescherming. Kniebeschermers plaats je in speciale vakken van een werkbroek of overall. Deze kledingstukken zijn vaak voorzien van versterkte zakken op de knieën.

Merken

Ons assortiment bevat kniebeschermers van topmerken als Snickers, Fristads, Mascot, Ballyclare, Havep, Hydrowear en Tricorp. Beschik je al over een overall of werkbroek? Kies dan voor een kniebeschermer van hetzelfde merk voor optimale compatibiliteit en comfort. Ons aanbod varieert van platte beschermers voor basisbescherming tot voorgevormde varianten voor extra steun en comfort.

Onze aanbeveling

Snickers werkbroek 6241

Onze topaanbeveling is de Snickers werkbroek 6241. Deze veelzijdige broek is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, passend bij elke stijl en voorkeur. Gemaakt van stretchstof, biedt de broek een comfortabele fit die bewegingsvrijheid garandeert. Bovendien zijn de broeken voorzien van handige kniezakken. Als extra pluspunt krijg je bij aankoop standaard kwalitatieve kniebeschermers meegeleverd.

Snickers kniebeschermers 9110

De Snickers kniebeschermers 9110 zijn een uitstekende keuze voor elke professional. Deze beschermers zijn speciaal ontworpen voor compatibiliteit met elke Snickers Workwear werkbroek. Ze bieden duurzame bescherming dankzij hun ijzersterke polyethyleenconstructie. De EN 14404 certificering garandeert dat ze voldoen aan hoge veiligheidsnormen. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat de beschermers meebuigen met je knie. Dit biedt niet alleen bescherming, maar ook comfort en flexibiliteit tijdens het werk.

Snickers softshell jas 1200

De Snickers softshell jas 1200 staat garant voor uitmuntende prestaties in elk seizoen. Deze jas is volledig wind- en waterdicht, waardoor je onder alle weersomstandigheden beschermd en comfortabel blijft. Een bijzonder kenmerk is het verlengde rugpand, speciaal ontworpen voor extra comfort tijdens knielend werk. Dit zorgt ervoor dat je rug bedekt en warm blijft. Bovendien zijn reflecterende details aangebracht voor betere zichtbaarheid.