Koop Santino en steun Hulphond Nederland

Simone van Heumen

Views: 3
Vrouw in rolstoel samen met een hulphond

In deze blog verkennen we de samenwerking tussen het gerenommeerde kledingmerk Santino en de inspirerende stichting Hulphond Nederland. Deze blog belicht de unieke rol die beide organisaties spelen in hun respectievelijke velden. Hoe verloopt de samenwerking tussen een bedrijf en een goed doel eigenlijk? En hoe maken mensen op zakelijk of in hun privé een verschil van groepsniveau tot individueel niveau.

Over Santino

Santino bestaat al meer dan 25 jaar en staat bekend om zijn duurzame bovenkleding, perfect voor comfort tijdens het werk. Met een uitgebreid assortiment aan collecties en een breed scala aan kleuren, vind je altijd een item dat jouw merknaam perfect ondersteunt. Santino biedt kwaliteit en stijl, speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik in diverse werksectoren. Daarnaast sponsoren zij sinds 2023 Hulphond Nederland.

Wat doet Hulphond Nederland?

Hulphond Nederland, al meer dan 40 jaar actief, traint honden om mensen met een mentale of fysieke beperking te ondersteunen. Dankzij deze honden ervaren mensen met ADL-behoeften, epilepsie of PTSS een aanzienlijke verbetering in hun levenskwaliteit. Je kan bijdragen aan deze waardevolle missie door middel van donaties of door als gastgezin een hond in zijn eerste levensjaar op te vangen, voordat de gespecialiseerde opleiding start.

Wil jij ook een bijdrage leveren?

Je kan Hulphond Nederland steunen door activiteiten of gastlessen over het thema 'hulphond' te organiseren op scholen. Dit verhoogt het bewustzijn en betrekt de jongere generatie. Word zakelijke sponsor of organiseer een actie om fondsen te werven. Organiseer een evenement om geld in te zamelen. Voor inspiratie en richtlijnen bezoek www.helphulphond.nl. Jouw inzet maakt een groot verschil in het leven van mensen die hulp nodig hebben.