Hippe zorgkleding voor hem en haar

Simone van Heumen

Views: 3
Drie mensen in Haen zorgkleding

In de dynamische wereld van de zorg is het essentieel om zowel functionele als stijlvolle werkkleding en -schoenen te hebben. Met merken zoals Haen die vooroplopen in zorgkleding, bieden we een breed scala aan opties, van de praktische zorgjassen en -broeken tot de beschermende werksneakers die voldoen aan de EN ISO 20345 norm. Onze collecties, variërend van Basic tot High Line, combineren comfort, veiligheid en stijl, om te verzekeren dat zorgprofessionals het beste van alle werelden krijgen.

Soorten zorgkleding

Zorgjassen

Zorgjassen zijn er in verschillende stijlen, zowel met korte als lange mouwen en in korte of lange modellen. Dit biedt flexibiliteit en comfort voor elke werksituatie. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor zorgprofessionals de uitstraling kunnen kiezen die het beste bij hun werkomgeving past. De jassen zijn praktisch ontworpen, met handige drukknopen voor snel aan- en uittrekken. Bovendien bieden de zakken voldoende ruimte voor essentiële benodigdheden.

Zorgbroeken

Zorgbroeken bieden een breed scala aan modellen, waaronder opties met uitlopende pijpen, 3/4 of 7/8 lengtes. Dit zorgt voor stijlvolle en comfortabele keuzes voor iedereen in de zorgsector. Ze komen in zowel high als low waist variaties, waardoor ze geschikt zijn voor diverse lichaamstypes en voorkeuren. Bovendien is er aan toekomstige moeders gedacht: er zijn speciale zwangerschapsbroeken beschikbaar.

Werksneakers in de zorg

Werksneakers in de zorg die voldoen aan de EN ISO 20345 norm, vooral in de veiligheidsklassen S1 en S2, bieden essentiële bescherming. De S1-klasse omvat schoenen met een veiligheidsneus, antistatische eigenschappen, en een energie-absorberende hak. Deze zijn ideaal voor droge omstandigheden. De S2-klasse heeft dezelfde eigenschappen als S1, maar biedt bovendien weerstand tegen waterpenetratie, wat handig is in vochtigere werkomgevingen.

In de zorgsector is het van groot belang dat schoenen comfort bieden, gezien het vele lopen en staan. Onze werksneakers combineren daarom veiligheid met een hoog comfortniveau. Daarnaast hebben we een uitgebreide selectie van stijlvolle sneakers met een moderne uitstraling. Deze sneakers zorgen ervoor dat zorgprofessionals zich veilig en zelfverzekerd voelen, zonder in te leveren op stijl.

Haen zorgkleding

Haen staat bekend als een vooraanstaand merk in de wereld van zorgkleding. Ze onderscheiden zich door hun aandacht voor de laatste trends, wat zichtbaar is in hun stijlvolle en moderne ontwerpen. Haen's collecties zijn verdeeld in drie lijnen: de Basic Line, de Trend Line en de High Line.

  • De Basic Line biedt essentiële, comfortabele kledingstukken voor dagelijks gebruik.
  • De Trend Line, daarentegen, richt zich op modieuze en eigentijdse designs, perfect voor wie stijl wil integreren in hun werkoutfit.
  • De High Line vertegenwoordigt de premium selectie, met kledingstukken van hoogwaardige materialen en geavanceerde ontwerpen.