Emma installatietechniek werkschoenen

Simone van Heumen

Views: 1
Man in werkkleding installeert zonnepanelen

Speciaal voor Werkkleding.nl heeft Emma een selectie gemaakt van 4 werkschoenen die bij uitstek geschikt zijn voor gebruik in de installatietechniek: stuk voor stuk metaalvrij, antistatisch en met ESD. 

Emma werkschoen Clay en Clyde

1.     Clay & Clyde

Draag je graag sportschoenen of sneakers? Clay & Clyde zijn metaalvrije veiligheidsschoenen met de uitstraling van een echte sneaker. Met de unieke hakconstructie en schokabsorberende zolen beschermen deze S3-veiligheidsschoenen je enkels, schenen en gewrichten tegen overbelasting en blessures. De DenimX veters van gerecyclede jeans maken het compleet. Clyde is sinds oktober 2023 klimaatneutraal gecertificeerd.

Emma werkschoenen Crossforce

2.     CrossForce Fly High & Low

Een sportieve lichtgewicht veiligheidsschoen met ultieme grip? Zónder op bewegingsvrijheid en comfort in te leveren? Dan is de dynamische CrossForce Fly jouw schoen! Duurzaam, metaalvrij en ultracomfortabel. Met reflecterende details en een slijtvaste overneus klaar jij elke klus, binnen én buiten. We bieden dit model aan in een High en een Low model.

Vergelijkingstabel

Of je nu E- of W-installateur bent: je bent lange dagen op de been, vaak in uitdagende omstandigheden. Goede veiligheidsschoenen zijn dan een must. Niet alleen om je te beschermen tegen alle mogelijke risico’s, maar ook om comfortabel je werk te laten doen. Veiligheidsschoenen van Emma Safety Footwear helpen je daarbij.

Emma werkschoenen tabel

Over Emma

Emma gebruikt haar jarenlange ervaring bij de voortdurende ontwikkeling van eigentijdse veiligheidsschoenen. Schoenen die niet alleen ontzettend veilig en comfortabel, maar ook uiterst efficiënt zijn in het afvoeren van zelfs de kleinste statische ladingen.