Dé tip voor mkb'ers: bedrukte polo's

Simone van Heumen

Views: 1
Bedrukte werkpolo

Bedrukte polo's vormen een krachtig hulpmiddel voor mkb'ers die hun teamgeest willen versterken en hun merk zichtbaar willen maken. Of het nu gaat om het creëren van een professionele uitstraling of het bevorderen van teamidentiteit: gepersonaliseerde polo's bieden zowel veelzijdigheid als stijl. Dit artikel leidt je door het proces van het selecteren, personaliseren en bestellen van de perfecte werkpolo's voor jouw bedrijf.

Teamgevoel

Bedrukte polo's versterken het teamgevoel doordat werknemers zich onderdeel voelen van een groep. Deze uniformiteit in kleding maakt ook direct zichtbaar voor klanten wie tot het bedrijf behoort. Ons aanbod omvat modellen voor heren, dames en uniseks, zodat iedereen comfortabel en stijlvol zijn rol binnen het team kan vervullen.

Bedrukken of borduren

Bedrukken of borduren van polo's biedt een professionele uitstraling, geschikt voor zowel mkb'ers als grootbedrijven. We starten met bedrukken vanaf gemiddeld 5 stuks, waardoor het toegankelijk is voor elk bedrijf. Kies een logo, slogan of een andere tekst om te laten bedrukken, voornamelijk op de borst, rug of arm van de polo. Zo valt jouw merk op in elke zakelijke omgeving.

In 3 stappen je team aangekleed

1.     Maak gebruik van de zijfilters om de kleur te vinden die bij jouw bedrijf past 

In drie eenvoudige stappen kleed je je team aan met perfecte bedrukte polo's. Begin met het gebruik van de zijfilters op onze pagina met werkpolo’s om de kleur te selecteren die het beste bij jouw bedrijf past. Eenmaal de filter toegepast, krijg je een duidelijk overzicht van alle polo’s die in de gekozen kleur, zoals blauw, beschikbaar zijn.

2.     Sorteer het aanbod op prijs of populariteit

Vervolgens sorteer je het aanbod rechtsboven naar wens op prijs of populariteit. Door gebruik te maken van deze filters, bepaal je eenvoudig welke polo's binnen je budget vallen en welke modellen het meest geliefd zijn bij andere bedrijven. Zo vind je snel en efficiënt de ideale werkpolo’s voor jouw team.

3.     Neem contact met ons op voor je bedrukking

Tot slot, neem contact met ons op om je bedrukking te regelen. Je kunt ons telefonisch bereiken via 030 - 212 30 99 of een e-mail sturen naar info@werkkleding.nl. Tijdens dit contact bespreken we de hoeveelheid polo's die je wilt bedrukken en op welke manier. Wij staan klaar om je te helpen met een gepersonaliseerde uitstraling die jouw team perfect vertegenwoordigt!