Dames werkkleding

Simone van Heumen

Views: 4
Dame met helm, veiligheidsbril en hi vis werkjas aan

Bij Werkkleding.nl vind je een breed aanbod vrouwelijke werkkleding. We richten ons op een fijne selectie van beschermende werkkleding, die tegelijkertijd modieus en comfortabel is. We bieden damesmodellen aan in de vormen van overalls tot professionele kantoorkleding, waaronder nette broeken, rokken en blazers. Deze kledingstukken zijn niet alleen praktisch en veilig, maar ook stijlvol zodat vrouwen zich zelfverzekerd en professioneel voelen tijdens hun werkzaamheden.

Dames werkkleding per sector

  1. Industriële en bouwsectoren: Hier omvat dames werkkleding items zoals veiligheidsoveralls, stevige broeken, en beschermende werkschoenen, vaak met toegevoegde veiligheidsfuncties zoals reflecterende strips en duurzame materialen.
  2. Gezondheidszorg: Voor vrouwelijke medewerkers in de gezondheidszorg houdt dit in comfortabele, makkelijk te reinigen en praktische kleding, zoals tunieken, schorten en scrubs.
  3. Kantooromgevingen: In deze setting is dames werkkleding vaak formeler, met pakken, blouses, rokken en broeken die zowel professioneel als comfortabel zijn.
  4. Horeca en dienstverlening: Uniformen en werkkleding in deze sectoren zijn ontworpen voor zowel uitstraling als functionaliteit, inclusief schorten, tunieken, en specifieke kledingstukken die passen bij de branding van de organisatie.

Ons aanbod dameskleding

Bij Werkkleding.nl bieden we een exclusieve collectie van modieuze kleding aan. Elk stuk in ons assortiment straalt elegantie uit en volgt de laatste trends, zodat je altijd trendy en hip voor de dag komt. We leggen de nadruk op een mooie pasvorm, zodat elk kledingstuk perfect aansluit en jouw figuur flatteert. Onze kleding is vervaardigd uit duurzame stoffen van hoge kwaliteit. Ontdek onze collectie en verrijk je garderobe met onze stijlvolle creaties.

Dames werkschoenen

Ontdek ons assortiment dames werkschoenen, waar stijl en veiligheid samenkomen, zoals deze Jori werkschoenen Speedy. Deze schoenen voldoen aan de S1P norm: ze hebben een beschermende neus en een anti-perforatie tussenzool. Met een ademende binnenvoering en het uiterlijk van een normale sneaker, bieden ze de perfecte combinatie van mode en functionaliteit. Ze zijn ideaal voor de werkende vrouw die geen compromissen wil sluiten op het gebied van stijl, comfort en veiligheid. Kies voor onze trendy en beschermende werkschoenen.

Dames werkjassen

Ontdek onze stijlvolle dames werkjas Dassy Nordix, een perfecte combinatie van functionaliteit en mode. Deze jas is verkrijgbaar in vier aantrekkelijke kleuren: klassiek zwart, levendig rood, stijlvol antraciet en elegant nachtblauw. Ontworpen met een mooie pasvorm, accentueert deze jas je figuur. De jas is voorzien van handige binnenzakken en een speciale telefoonzak. Bovendien is deze werkjas winddicht maar toch ademend, wat zorgt voor optimaal comfort onder alle weersomstandigheden.