Bestseller: Hydrowear RWS Regenoverall Overton

Simone van Heumen

Views: 5
Man in Hydrowear Overton overall

De Overton overall, een van onze bestverkochte artikelen, wordt geprezen om zijn waterdichte eigenschappen en hoge zichtbaarheidsnormen, cruciaal voor veiligheid op de werkplek. Hydrowear, als merk, biedt een assortiment aan werkkleding dat zowel waterdicht als stijlvol is. Ontdek in het slot van onze blog nog meer bestsellers van 2023.

Bestseller van 2023 

Ontdek de Hydrowear RWS Regenoverall Overton, een van onze bestsellers van 2023. Dit item onderscheidt zich als een topkeuze onder onze klanten en vertegenwoordigt Hydrowear, een van onze meest populaire merken. Voor diegenen die op zoek zijn naar alternatieven, bieden wij ook de Regenoverall Kopenhagen, eveneens een favoriet onder onze klanten. Beide modellen staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid, perfect voor elke werkomgeving.

Overall met normeringen

De Hydrowear RWS Regenoverall Overton voldoet aan cruciale veiligheidsnormen. Met de EN ISO 20471 certificering garandeert deze overall hoge zichtbaarheid, essentieel voor de veiligheid in risicovolle werkomgevingen. Daarnaast is hij conform EN 343 normering, wat betekent dat hij volledig waterdicht is. Deze normeringen zorgen voor een betrouwbare en veilige werkervaring, ongeacht de weersomstandigheden.

Voor welk beroep is de Overton overall geschikt?

Een high visibility regenoverall is ideaal voor diverse beroepen die zowel zichtbaarheid als bescherming tegen weersinvloeden vereisen:

  • Bouwvakkers gebruiken deze overalls vaak, omdat ze buiten werken in diverse weersomstandigheden.
  • Verkeersregelaars dragen ze ook om op te vallen in het verkeer onder alle weersomstandigheden.
  • Landbouwmedewerkers die buiten werken, vaak in minder goed verlichte omstandigheden.
  • Mensen die werken in de wegenbouw, bijvoorbeeld bij wegwerkzaamheden, vinden deze overalls ook essentieel voor veiligheid en comfort.
  • Hulpdiensten, zoals brandweerlieden en reddingswerkers, die in alle weersomstandigheden actief moeten zijn.

5 voordelen van de Overton overall

  1. Volledige waterdichtheid: voldoet aan de EN 343 norm en is uitgerust met een dubbele stormflap met drukknoopsluiting over de ritssluiting voor optimale bescherming tegen regen.
  2. Uitstekende zichtbaarheid: voorzien van reflecterende elementen, ideaal voor goede zichtbaarheid in donkere omstandigheden.
  3. Volledige lichaamsbedekking: omvat een handige capuchon waardoor het lichaam volledig bedekt is voor extra bescherming.
  4. Gemak in gebruik: eenvoudig over een normale werkoutfit aan te trekken, wat het gebruiksvriendelijk en praktisch maakt.
  5. Speciaal ontworpen voor Rijkswaterstaat: ontwikkeld met de specifieke eisen en behoeften van Rijkswaterstaat in gedachten, wat de kwaliteit en functionaliteit garandeert.

Over het merk Hydrowear

Hydrowear staat bekend om zijn waterdichte werkkleding, die zowel bescherming biedt als stijlvol is. Het merk onderscheidt zich door een breed assortiment, variërend van werkjassen tot overalls en werkbroeken. Hydrowear combineert functionaliteit met comfort en duurzaamheid, waardoor het een ideale keuze is voor professionals in diverse sectoren.

Andere bestsellers van 2023

Santino T-shirt Jace+

Dit T-shirt is een topkeuze voor comfort en duurzaamheid. Het combineert een stijlvol ontwerp met praktische functionaliteiten, geschikt voor zowel werk als vrije tijd. De kwalitatieve stof en pasvorm zorgen voor langdurig draagplezier.

Havep Bodybroek 20293

Deze bodybroek van Havep is een echte trendsetter in werkkleding. Het biedt een unieke combinatie van comfort, duurzaamheid en stijl. Met zijn veelzijdige ontwerp en robuuste materialen is het ideaal voor professionals die zowel functionaliteit als esthetiek waarderen.

Lowa Werkschoen Leandro

De Leandro werkschoen van Lowa is synoniem voor kwaliteit en comfort. Deze schoen biedt uitstekende voetbescherming en is ideaal voor lange werkdagen. Met zijn geavanceerde technologieën en ergonomische design is het een favoriet onder werknemers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en stijl.