Gereedschapsvesten

Een gereedschapsvest kan essentieel zijn bij jouw werkzaamheden. Het kledingstuk is ideaal om alle spullen die je even niet nodig hebt in op te bergen. Bekijk hieronder ons assortiment aan gereedschapsvesten.

5 producten

Mascot Gereedschapsvest 19589-711
Incl. BTW € 160,87 € 132,95
Mascot Gereedschapsvest 15089-154
Incl. BTW € 149,37 € 123,45
Mascot Gereedschapsvest 08089-470
Incl. BTW € 136,73 € 113,00
Fristads Hi-vis Vest Klasse 2 5003 PLU
Incl. BTW € 144,60 € 119,50
Fristads Vest 5905 CYD
Incl. BTW € 120,88 € 99,90

Waarom een gereedschapsvest?

Een gereedschapsvest is ideaal als je op een werkdag verschillende spullen en gereedschappen gebruikt. Heb je de hele dag door verschillende spullen nodig, maar wil je niet de hele dag heen en weer lopen? Dan is een gereedschapsvest ideaal. Het kledingstuk bevat verschillende, stevige zakken, waarin jij al je gereedschap kwijt kunt. De zakken zijn zo geplaatst dat ze je niet belemmeren tijdens je werkzaamheden. Integendeel, een gereedschapsvest is juist gemaakt om je werk comfortabeler en makkelijker te maken. De zakken zijn goed verdeeld over het vest, wat zorgt voor een goede gewichtsverdeling.

Professioneel gereedschapsvest

Een gereedschapsvest kan niet missen tijdens jouw werkzaamheden in bijvoorbeeld de bouw. De handige plaatsing van zakken, riemlussen, haken en gereedschapshouders maakt een gereedschapsvest handig. Bovendien trek je een gereedschapsvest makkelijk over je werktrui of werkjas heen. Heb je je spullen even niet nodig, dan trek je hem zo weer uit en als het nodig is weer aan. Dit maakt dat je nog steeds alle bewegingsvrijheid hebt, terwijl je geniet van alle gemakken waarvan het vest is voorzien. 

Gereedschapsvesten online bestellen

Bij werkkleding.nl vind je alle soorten gereedschapsvesten. Heb je een vest nodig dat jou meer bescherming biedt door bijvoorbeeld valma vertraging of high-vis, geen probleem, ook deze varianten hebben wij in ons assortiment. Heb je een gereedschapsvest gevonden, bestel deze dan eenvoudig en snel op Werkkleding.nl. Ben je niet helemaal tevreden over het gereedschapsvest? Bij ons kun je artikelen gemakkelijk binnen 14 dagen retourneren. Meer weten over gereedschapsvesten of normeringen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!