Petten

Een pet nodig om je in de warme zomermaanden te beschermen ten de zon? Dan ben je bij Werkkleding.nl aan het juiste adres. De petten kun je zowel tijdens, als na werktijd dragen. Veel caps hebben we in verschillende, opvallende kleuren. Zo is er voor iedereen een passende pet!

Producten 1-12 van 16

Snickers Cap 9041
Incl. BTW € 22,42 € 18,53
Snickers Shell Cap 9008
Incl. BTW € 44,77 € 37,00
Snickers Shell cap 9066
Incl. BTW € 73,51 € 60,75
Snickers Sunprotection Cap 9091
Incl. BTW € 21,55 € 17,81
Tricorp Cap Reflectie 653002
Incl. BTW € 12,29 € 10,16
Tricorp Cap Verkeersregelaar 653001
Incl. BTW € 12,29 € 10,16
Clique Pet Reflective
Incl. BTW € 12,31 € 10,17
Clique Pet Melange
Incl. BTW € 9,89 € 8,17
Clique Pet Street
Incl. BTW € 6,44 € 5,32
Clique Classic Pet
Incl. BTW € 5,87 € 4,85
Clique Pet Flexifit
Incl. BTW € 9,89 € 8,17
Clique Pet Texas
Incl. BTW € 3,68 € 3,04

Petten: stijlvol en sportief

Petten zijn bijna niet meer weg te denken uit de modewereld. Veel mensen dragen petten. Ze zijn niet alleen stijlvol en sportief, maar op een warme zomerdag kan een pet jou ook nog eens beschermen tegen de zon. In het assortiment van Werkkleding.nl vind je verschillende soorten petten. We hebben een ruim kleurenaanbod en de meeste petten zijn verstelbaar, iedereen kan dus een geschikte pet vinden in ons assortiment.

Reflecterende petten

In ons assortiment vind je normale petten, maar ook petten met verbeterde zichtbaarheid. Deze petten zijn ideaal bij een reflecterende broek of jas. Hij maakt jouw outfit helemaal af. Met een reflecterende pet ziet niemand jou meer over het hoofd. Bekijk bijvoorbeeld deze reflecterende pet van Tricorp, speciaal geschikt voor verkeersregelaars. Ben je benieuwd wat voor kleding verkeersregelaars nog meer dragen? Lees dan onze blog over kleding van verkeersregelaars.

Petten borduren

Bij Werkkleding.nl kun je je petten laten borduren. Met een geborduurde pet ga je voor een luxe uitstraling en een herkenbare look. Heb jij interesse in het borduren van de petten voor jouw bedrijf? Bekijk dan onze borduren informatiepagina. Hier vind je alle informatie over het borduur proces. Mocht je vragen hebben of een offerte willen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet kan. Wij kijken daarom graag met je mee naar de mogelijkheden.

Caps online bestellen

Heb je de perfecte pet gevonden? Bestel deze dan direct bij Werkkleding.nl. De meeste petten in ons assortiment zijn gewoon verstelbaar. Je kunt ze dus gemakkelijk voor al je werknemers bestellen. Heb je besteld en ben je benieuwd wanneer je jouw bestelling kunt verwachten? Bekijk dan onze levertijd en bezorging. Omdat wij leveren vanuit verschillende leveranciers, kunnen de levertijden per merk verschillen. Op deze pagina vind je de levertijden van al onze merken op een rijtje. Is de pasvorm toch niet naar wens, of ben je niet tevreden over je artikel? Bij Werkkleding.nl kun je je artikelen gemakkelijk binnen 14 dagen retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.