Werkschoenen zonder veters

Een werkschoen zonder veters, het wordt jou zo makkelijk mogelijk gemaakt. Sommige professionals vinden veters onhandig en moeten de schoenen vaak aan en uit doen. Met een werkschoen zonder veters is dat geen probleem. Bekijk hieronder het gehele  assortiment.

Producten 37-48 van 163

Elten Werkschoen TERENCE XXG PRO BOA GTX BLACK MID ESD S3 HI CI
Incl. BTW € 186,75 € 154,34
Elten Werkschoen BRICE XXTM white Low ESD S3
Incl. BTW € 101,95 € 84,26
Elten Werkschoen BRICE Air XXTM white Low ESD S1P
Incl. BTW € 100,95 € 83,43
Elten Werkschoen LINA white ESD OB
Incl. BTW € 63,95 € 52,85
Elten Werkschoen MIA white ESD OB
Incl. BTW € 64,95 € 53,68
Elten Werkschoen MIA black ESD OB
Incl. BTW € 64,95 € 53,68
Elten Werkschoen LEVY white ESD OB
Incl. BTW € 63,95 € 52,85
Elten Werkschoen MICHEL white ESD OB
Incl. BTW € 64,95 € 53,68
Elten Werkschoen MICHEL black ESD OB
Incl. BTW € 64,95 € 53,68
Elten Werkschoen KIOWA BOA black Low O1
Incl. BTW € 112,95 € 93,35
Elten Werkschoen MAIDU black Low O1
Incl. BTW € 97,95 € 80,95
Elten Werklaarzen COLIN GTX BOA ESD F2A
Incl. BTW € 262,95 € 217,31

Werkschoenen zonder veters

Bij werkschoenen is het belangrijk dat deze comfortabel zitten en veilig zijn. Daar komt bij dat de schoenen er ook aantrekkelijk uit moeten zien. Werkschoenen zonder veters heb je zo aan en uit en zien er modieus uit. Veel professionals vinden het strikken van veters irritant en vragen om een alternatief sluitingssysteem. Speciaal voor deze klanten hebben wij een ruim aanbod aan verschillende werkschoenen met een andere sluiting dan de reguliere vetersluiting.

Soorten sluitingen

Er zijn verschillende alternatieven voor een vetersluiting. Een daarvan is de snelvetersluiting. Door aan een koord te trekken, trek je de veters gemakkelijk strakker en zet je hem direct vast. Bij het uittrekken van de schoen is het wel belangrijk om het koord weer los te trekken. Als je de schoen dagelijks aan -en uit schopt is de kans groot dat de binnenkant kapot gaat. De sluiting en de hiel zullen eerder slijten.

Nog een veelvoorkomende sluiting is de sluiting met elastiek. Het elastiek aan de bovenkant zorgt ervoor dat de schoen om je voet heen buigt. De schoen zit daarom er comfortabel en stevig aan de voeten. Deze sluiting komt veel voor bij instappers, maar soms ook bij laarzen, zoals deze werklaars van Elten.

Werkschoenen zijn ook vast te maken door middel van klittenband. Ze zijn hiermee gemakkelijk vast te zetten en blijven goed zitten. Schoenen met klittenband worden veelal gedragen door mensen in de lasindustrie, omdat veters daar te snel vlam vatten. Lasschoenen worden afgedekt met een leren kap die bevestigd wordt met klittenband. Een voorbeeld van een goede lasschoen is deze werkschoen van Emma.

De BOA-sluiting is ideaal al je snel en gemakkelijk je schoenen aan en uit wilt doen. Met een draai aan de knop zit je werkschoen vast en gaat ‘ie niet meer los. Met het BOA-fit systeem hoef je nooit meer veters te strikken en is de schoen zo weer uit. Ideaal als je bij klanten komt of gewoon thuis snel op de bank wil ploffen. Nog een voordeel van dit systeem is dat de schoen goed aansluit en de druk gelijkmatig verdeeld is over de voet.

Werkschoenen zonder veters online bestellen

Heb je een geschikte schoen gevonden? Bestel deze dan direct online bij Werkkleding.nl! Wij zorgen dat de schoen zo snel mogelijk bij jou op de stoep ligt. Omdat wij verzenden vanuit verschillende leveranciers kunnen de levertijden per merk verschillen. Ben je benieuwd wanneer je je bestelling ongeveer kunt verwachten, bekijk dan onze levertijd en bezorging. Hier hebben we de levertijden van al onze merken voor jou op een rijtje gezet. Mocht het langer duren, dan nemen wij contact met je op. Ben je niet tevreden over je bestelling? Bij Werkkleding.nl stuur je je artikelen gemakkelijk binnen 30 dagen retour. Voor overige vragen of advies over een van onze artikelen kun je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder.