Emma Werkschoenen

Ontdek de veelzijdige wereld van Emma werkschoenen, waar kwaliteit en comfort elkaar ontmoeten. Emma, met zijn roots in de mijnbouw van 1927, heeft zich ontwikkeld tot een merk dat voor elke sector geschikt is. Of je nu kiest voor lage werkschoenen voor de zorg en horeca, robuuste laarzen voor buitenwerk of stijlvolle werksneakers voor dagelijks gebruik, Emma heeft het allemaal. Bij Emma vind je werkschoenen die functionaliteit met een modern design combineren.

  • Een begrip sinds 1931
  • Voor iedere sector een schoen
  • Vanaf €70 gratis verzending

Producten 13-24 van 156

Emma Werkschoenen Lukas XD
Incl. BTW € 110,24 € 91,11
Emma Werkschoenen Billy XD
Incl. BTW € 121,85 € 100,70
Emma Werkschoenen Venus D S2
Incl. BTW € 93,57 € 77,33
Emma Werkschoenen Himalaya D
Incl. BTW € 123,35 € 101,94
Emma Werkschoenen Roy D
Incl. BTW € 92,08 € 76,10
Emma dameswerkschoenen Anouk D
Incl. BTW € 123,46 € 102,03
Emma Werkschoenen Rocky D
Incl. BTW € 120,24 € 99,37
Emma Werkschoenen Ringo D
Incl. BTW € 101,16 € 83,60
Emma Werklaarzen Mendoza D
Incl. BTW € 196,23 € 162,17
Emma Werkschoenen Nestor D
Incl. BTW € 118,40 € 97,85
Emma Werkschoenen Vulcanus D
Incl. BTW € 123,81 € 102,32
Emma Werkschoenen Amazone D
Incl. BTW € 120,70 € 99,75

Het verhaal achter Emma

Het verhaal van Emma begint in Zuid-Limburg, 1927. De Stichting Fonds voor Sociale Instellingen (FSI) nam het initiatief om een gespecialiseerde schoenenfabriek op te richten, gericht op het welzijn van mijnwerkers. In 1931 is de fabriek 'EMMA' opgericht, vernoemd naar Staatsmijn Emma. Dit was niet zomaar een fabriek; EMMA fungeerde als sociale werkvoorziening, een plek waar maatschappelijke betrokkenheid en zorg voor arbeiders hand in hand gingen.

Modellen

Emma onderscheidt zich met een breed assortiment werkschoenen, geschikt voor elke sector. Om de ideale schoen te vinden, maak je gebruik van de zijfilters. Deze filters helpen jou snel en efficiënt de perfecte match te vinden. Daarnaast maken we het je makkelijk om je bestelling compleet te maken. Voeg accessoires toe zoals sokken, schoenpoets en inlegzolen, allemaal ontworpen om het draagcomfort en de duurzaamheid van je schoenen te optimaliseren.

Lage werkschoenen

Lage werkschoenen van Emma zijn een uitkomst voor diverse professionals. Je trekt ze gemakkelijk aan, ideaal voor snelle overgangen tijdens drukke werkdagen. Ze passen perfect bij sectoren zoals de zorg, horeca of logistiek, waar comfort en functionaliteit essentieel zijn. Bovendien biedt Emma ook stijlvolle zakelijke schoenen, perfect voor op kantoor. Deze schoenen combineren elegantie met het praktische aspect, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor professionals die zowel praktische schoenen als stijl belangrijk vinden.

Hoge werkschoenen

Hoge werkschoenen van Emma bieden extra bescherming, essentieel voor wie zijn enkels goed wil beschermen. Deze schoenen zorgen ervoor dat je steviger op je voeten staat, een belangrijk voordeel in omgevingen waar stabiliteit cruciaal is. Bovendien voldoen deze hoge werkschoenen aan de S2- of S3-normeringen. Dit betekent dat ze niet alleen steun bieden, maar ook voldoen aan strikte veiligheidsstandaarden. Ideaal voor werkplekken waar veiligheid en duurzaamheid voorop staan.

Instappers

Instappers van Emma elimineren het gedoe van veters strikken. Deze schoenen zijn een uitstekende keuze voor wie snelheid en gemak waardeert. Met een extra hoge wreef bieden ze comfort, vooral voor degenen met een hogere voetboog. Bovendien zijn deze instappers voorzien van een overneus, wat extra bescherming biedt aan de voorkant van de schoen. Dit maakt ze niet alleen praktisch en comfortabel, maar ook duurzaam en ideaal voor intensief dagelijks gebruik.

Werklaarzen

Werklaarzen van Emma zijn ontworpen voor maximale veiligheid en comfort in buitenomgevingen zoals de landbouw en bouw. Ze zijn volledig waterafstotend, wat essentieel is in wisselvallige weersomstandigheden. Deze laarzen zijn gemaakt van hoogwaardig volnerf leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Binnenin zijn ze gevoerd met schapenvacht, wat extra warmte en comfort biedt.

Werksneakers

Werksneakers van Emma combineren stijl met functionaliteit. Ze zien eruit als gewone sneakers, maar bieden alle voordelen van professionele werkschoenen. Met extra demping verzekeren deze schoenen een hoog comfortniveau, ideaal voor lange werkdagen. Ze zijn bijzonder geschikt voor beroepen waarbij je veel stappen maakt of lang moet staan. Deze sneakers bieden dus niet alleen een trendy uitstraling, maar zorgen ook voor essentieel comfort en ondersteuning tijdens je werk.

Collecties

Emma's collectie werkschoenen is overzichtelijk gesorteerd op sector of veiligheidsnorm, zodat je gemakkelijk de perfecte schoen vindt voor jouw specifieke werkzaamheden. Binnen elke sector vind je subsegmenten, de 'families':

  • De Framework Family is ideaal voor wie een schoen met een PU loopzool zoekt.
  • Voor de zware industrie is er de Heavy Duty Family.
  • De Frontier Family biedt zakelijke schoenen, perfect voor een professionele uitstraling op kantoor.
  • Tenslotte is er de Ruffneck Family, met metaalvrije S3 schoenen in 'street style', die zowel veiligheid als stijl bieden.

Ontdek alle A-merken

Ontdek de topmerken in ons assortiment en vind de werkschoen die bij jou past. Elten werkschoenen staan bekend om hun comfort en stijlvolle uitstraling, perfect voor wie werksneakers zoekt die zowel functioneel als modieus zijn. Jori by Elten blinkt uit in lage werkschoenen, allen voorzien van de S3-norm, ideaal voor veiligheid en gemak op de werkvloer. Voor de outdoor liefhebbers is er Lowa, gespecialiseerd in wandelschoenen. Dit merk combineert duurzaamheid met comfort, perfect voor lange wandelingen of werk in de buitenlucht.