Werkjeans

Voor een broek met uitstraling die ook nog een comfortabel zit, moet je bij de werkjeans zijn. Jeans zijn erg populair en kunnen door iedereen gedragen worden. Door de stevige stoffen en het representatieve uiterlijk is de jeans voor bijna elke branche geschikt. Op zoek naar een goede werkjeans? Bekijk hieronder ons assortiment!

11 producten

Tricorp Jeans Premium Stretch 504001 Denimblack voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 75,95 € 62,77
Fristads Denim Stretchbroek 2623 DCS
Incl. BTW € 97,95 € 80,95
Fristads Servicebroek Denimstretch Dames 2506 DCS
Incl. BTW € 121,96 € 100,79
Fristads Servicebroek Denimstretch 2501 DCS
Incl. BTW € 121,96 € 100,79
Tricorp Jeans Premium Stretch Dames 504004
Incl. BTW € 75,95 € 62,77
Tricorp Jeans Werkbroek 502005
Incl. BTW € 63,95 € 52,85
Tricorp Jeans Mid Rise 502002
Incl. BTW € 53,95 € 44,59
Tricorp Jeans Basis 502001
Incl. BTW € 53,95 € 44,59
Havep werkjeans 87442 Denimblauw voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 113,95 € 94,17
Havep werkjeans 87441 Denimblauw voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 99,95 € 82,60
Havep Dames Werkjeans 87440
Incl. BTW € 99,95 € 82,60

Wat zijn werkjeans? 

Werkjeans zien eruit als een spijkerbroek, maar zijn zeer geschikt om als werkbroek te gebruiken. De werkjeans is te gebruiken voor matige tot intensieve klussen. De broek biedt bescherming waar jij dat nodig hebt terwijl je geniet van optimale bewegingsvrijheid. De werkjeans is zo ontworpen dat deze veel meer bescherming biedt dan een normale jeans. De werkbroeken zijn slijtvast, voor slijtplekken op je knieën of zakken hoef je dus niet bang te zijn.

Nette uitstraling met een werkjeans

De werkjeans zorgt voor karakter. Hij oogt soepel, netjes en sportief, iets wat niet alle werkbroeken hebben. Voor werknemers die tussen werkzaamheden door veel in contact zijn met klanten is een werkjeans een goede oplossing. Voor veel bedrijven is de broek een ideale keuze; hij kan voor elke tak van het bedrijf ingezet worden en zo ontstaat er eenheid en karakter binnen het bedrijf. De uitstraling van de jeans is stoer en tijdloos, niet voor niets dat een jeans een populair mode-item is. Veel werkjeans zijn gemaakt van een combinatie van katoen en een stretch materiaal. Dit zorgt voor het hoge draagcomfort van de broeken. Een goede jeans kan dus niet missen in jouw kledingkast! Bestel je werkjeans snel op Werkkleding.nl.

Werkjeans met kniestukken

Mocht je echte zware werkzaamheden uitvoeren waarbij je bijvoorbeeld vaak op je knieën werkt, dan heb je een professionele werkjeans met kniestukken nodig. In deze jeans kun je je speciale kniebescherming kwijt en kun je ervan uitgaan dat je zonder problemen de hele dag op je knieën werkt.

Werkjeans bedrukken

Natuurlijk kun je bij Werkkleding.nl je werkjeans laten bedrukken. Het bedrukken van de werkjeans zorgt voor meer eenheid en professionaliteit. Je kunt kiezen om bijvoorbeeld je bedrijfslogo of andere informatie op de jeans te laten drukken. Voor vragen kun je kijken bij onze bedrukservice of neem contact met ons op. Wij weten door onze ervaring precies wat wel en niet kan, daarom denken wij graag met je mee over de mogelijkheden. 

Werkjeans online bestellen

Online bestellen kan af en toe toch nog een uitdaging zijn. Het vinden van de goede maat blijft lastig. Wij hebben het je wat makkelijker gemaakt door van al onze merken de maattabellen op een rijtje te zetten. Zo kun je precies vinden welke maat jou het best past. Let er bij het opmeten van je lichaam op dat je dit op de juiste manier doet. Bij de maattabellen vind je uitleg over het opmeten van je lichaam en in de afbeeldingen kun je zien waar je precies meet. Zo kun je ervan uitgaan dat je de juiste maat bestelt. Werkjeans zijn van gemaakt van stretch materiaal. De broeken rekken dus lekker mee, waardoor je niet snel de verkeerde maat bestelt.

Ben je toch niet tevreden over één of meerdere artikelen? Geen probleem. Je kunt je artikelen gemakkelijk binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor vragen of advies kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.