Schilders & stukadoors: werkkleding voor vakmannen

Waarom schilderskleding

Goede schilderskleding is meer dan alleen witte kleding. Het biedt bewegingsvrijheid en comfort en dat terwijl het jou beschermt tegen verf of chemische stoffen. Schilderskleding is uitgerust met verschillende handige zakken en opbergruimte, zodat jij kwasten en andere toebehoren makkelijk kwijt kunt. Daarnaast zijn de schildersbroeken die wij verkopen uitgerust met verstevigde kniezakken, waar je eventueel aanvullende kniebescherming kunt plaatsen. Met de kniebescherming voldoet de kleding dus aan de EN14404-normering.

 

Witte schilderskleding

Schilderskleding is bijna altijd wit van kleur, maar waarom? Dit heeft meerdere redenen. Vroeger was het handig om als schilder witte kleding te dragen, omdat dit geen invloed had op de kleur van de verf tijdens het mengen. Het dragen van blauwe kleding gaf bijvoorbeeld een blauwe waas aan de verf. Tegenwoordig wordt de meeste verf gewoon automatisch gemengd, maar nog steeds kan het voorkomen dat schilders zelf de verf moeten mengen. Het is dus nog steeds altijd handig om witte kleding te maken.

 

Ook kan de kleur van de kleding invloed hebben op de kleur van je werkomgeving, dat er bijvoorbeeld met een rode overall een roze gloed op de muur verschijnt. Niet echt handig als je een muur aan het witten bent.

 

En als laatste werken schilders vaak met gevaarlijke stoffen. Het is dan handig (en belangrijk!) om het direct te kunnen zien als zulke stoffen op je kleding terecht zijn gekomen.

Schilderskleding online bestellen

Heb je de perfecte schilders -of stukadoorsbroek gevonden? Dan kun je deze gemakkelijk online bestellen bij ons op de webshop. Wij zorgen ervoor dat de kleding zo snel mogelijk bij jou terecht komt. Op onze webshop hebben wij verschillende merken en de levertijd kan per merk verschillen. Ben je benieuwd naar de levertijd van jouw schildersbroek, dan kun je deze op de pagina levertijden vinden.

 

Schilderskleding bedrukken of borduren

Uiteraard kun je ook schilderskleding bij Werkkleding.nl laten bedrukken of borduren. Met het bedrukken of borduren van bedrijfskleding geef je de kleding nét iets meer karakter. Jij en jouw werknemers lopen in een persoonlijk jasje. Dat zorgt voor uitstraling. Bij Werkkleding.nl kun je de kleding laten bedrukken of borduren met het bedrijfslogo en/of aanvullende informatie. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan hier meer informatie over bedrukken of borduren. Ook kun je altijd contact met ons opnemen voor het bespreken van de mogelijkheden. Wij doen ons best om jou zo goed mogelijk te adviseren.

 

Terug naar beroepen