Monteurs: kleding die niet kan missen tijdens jouw werkzaamheden

Monteurs

Goede monteurskleding is stevig en kan tegen een stootje. De kleding moet goed beschermen tegen vuil en olie. Bij Werkkleding.nl hebben we een groot assortiment aan overall monteurskleding. Je kunt bij ons gaan voor een complete outfit, want hier vind je ook bijbehorende bescherming als schoenen, handschoenen en veiligheidsbrillen. Ontdek ons assortiment aan verschillende soorten monteurskleding een accessoires.

 

Waarom monteurskleding

Geen monteur is hetzelfde. Daarom hebben wij bij Werkkleding.nl een breed assortiment aan monteurskleding samengesteld voor iedere branche. Monteurs doen dagelijks zwaar werk en dan is goede kleding ontzettend belangrijk. Onder goede monteurskleding verstaan wij hoge kwaliteit gereedschapsvesten, jassen en schoenen. Wij bieden merken als Snickers, Fristads en Ballyclare in verschillende kleuren en maten en met verschillende normeringen. Benieuwd naar welke normering passend is voor jouw werkzaamheden, ontdek dan hier alle info over normeringen.

Monteurskleding online bestellen

Heb je gekozen welke kleding het wordt? Dan kun je deze makkelijk en snel bestellen bij Werkkleding.nl. Wij doen ons best om te zorgen dat de kleding zo snel mogelijk bij jouw in huis is. Omdat wij verschillende merken hanteren, kan de levertijd per merk verschillen. Ben je benieuwd naar de levertijd van jouw bestelling? Bekijk de levertijden dan hier. Ook kun je de kleding makkelijk binnen 14 dagen bij ons retourneren. Lezen hoe dat moet? Bekijk het allemaal hier.

 

Monteurskleding bedrukken of borduren

Natuurlijk kun je ook monteurskleding bij ons bedrukken of borduren. Met het bedrukken of borduren van bedrijfskleding geef je deze een professionele en persoonlijke uitstraling. Door te bedrukken of borduren beschikken alle servicemonteurs gegarandeerd over een pakket met nette en professionele werkkleding. Meer weten? Bekijk hier alle informatie over bedrukken of borduren. Ben je benieuwd geworden naar wat de mogelijkheden zijn of heb je aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op en wij voorzien je graag van advies!