KMS voor medewerkers

Bekijk hoe je het Kleding Management Systeem gebruikt als medewerker

 

Inloggen

 

De medewerker ontvangt zijn persoonlijke inloggegevens. Hiermee kan hij inloggen op het Kleding Management Systeem van het bedrijf waar hij werkzaam is.

Inloggen in KMS

 

 

Producten / Maten / Kledingpakketten

 

De medewerker kan de voor hem beschikbare producten bekijken. Aan het account van elke medewerker zijn maten gekoppeld, de medewerkers krijgen op deze manier alleen de producten en maten te zien die voor hem van toepassing zijn.

 

Dit maakt het onmogelijk voor medewerkers om verkeerde producten te bestellen en worden er minder producten retour gezonden.

KMS Product details

 

 

Bestellingen

 

Na het uitkiezen van de juiste producten kan de medewerker de bestelling plaatsen. De geplaatste bestellingen kan hij terugvinden in de ordergeschiedenis.

KMS Winkelmand

 

 

Persoonlijke gegevens

 

De medewerker kan zijn eigen profiel bekijken. Hier kan hij de persoonsgegevens vinden en andere gerelateerde informatie. Medewerkers kunnen gekoppeld worden aan een afdeling, vestiging en manager. Dit is allemaal voor de medewerker zichtbaar.

KMS Order overzicht

 

 

Budget toekennen op basis van functie

 

Heb je op basis van een functie indeling een vast budget per functie dan kun je dit naar rato (FTE) in ons Kleding Management Systeem inrichten. Het systeem houdt per medewerker bij wat zijn/haar actuele budget is.

KMS Budget

 

 

Drager reglement

 

In het drager reglement kan de medewerker de regels rondom het gebruiken van de producten terugvinden. Hierdoor weet de medewerker precies waar hij rekening mee moet houden tijdens het dragen van de bedrijfskleding of het gebruiken van de Persoonlijke Beschermingsmiddelen.

 

Daarnaast is het voor de medewerker duidelijk wanneer hij recht heeft op het ontvangen van extra budget.