KMS voor organisaties

Bekijk hoe je het Kleding Management Systeem gebruikt voor bedrijven

 

Inloggen

 

Er wordt een account gecreëerd voor de organisatie. Nadat de organisatie de inloggegevens ontvangt, kan er ingelogd worden.

Inloggen in KMS

 

 

Dashboard

 

In het dashboard krijgt de organisatie inzicht in het verbruik, de orders en de retouren van de werknemers. Daarnaast is de klantgebonden voorraad te zien, waardoor de organisatie altijd de voorraad van de producten kan controleren.

KMS Dashboard

 

 

Dashboard - verbruik (maand -en jaaroverzicht)

 

Met KMS heb je altijd inzicht in de maand -en jaaroverzichten van jouw bestellingen. Er wordt voor de organisatie een duidelijk overzicht gecreëerd waarin de kosten en orders worden vermeld.

KMS Dashboard verbruik

 

 

Dashboard - Retouren verwerken

 

Het verwerken van retouren is een intensief proces. Met de nieuwe retourfunctie in KMS wordt dit voor jou een stuk makkelijker. Krijg je een product retour, dan kun je het orderoverzicht voor de betreffende medewerker openen en daarin het product als retour aanvinken.

 

De voorraadwaarde wordt dan automatisch opgehoogd en verwerkt in het systeem. Maakt de medewerker gebruik van een budget, wordt ook dit budget automatisch verhoogd. Ook ontvangt de medewerker een bevestiging van de verwerking van de retour.

KMS Dashboard retouren

 

 

Dashboard - Voorraad

 

De organisatie heeft met KMS altijd inzicht in de voorraad. Zo kun je werknemers voorzien van informatie en controle houden over de voorraad.

KMS Dashboard voorraad

 

 

Vestigingen / Afdelingen / Kostenplaatsen

 

Elke werknemers wordt gekoppeld aan een vestiging en/of afdeling. Zo kan de organisatie precies zien wie wat bestelt en naar welke vestiging dit verstuurd moet worden. De organisatie heeft inzicht in de kosten en kan een duidelijk beeld krijgen van de uitgaven.

KMS Dashboard vestigingen

 

 

Medewerkers en functies

 

Als organisatie kun je zelf medewerkers toevoegen die producten mogen bestellen. Medewerkers kunnen worden ingedeeld naar vestiging, afdeling en kostenplaats. Hiermee heb je ook inzicht in het verbruik van onderdelen. Wil je werknemers toevoegen, kun je eerst even contact met ons opnemen.

 

Naast medewerkers, kunnen er ook functiegroepen worden aangemaakt. Aan iedere functie kunnen kledingstukken worden gekoppeld. Medewerkers die aan een functie zijn gekoppeld krijgen op deze manier automatisch te zien wat ze kunnen bestellen.

KMS Dashboard medewerkers

 

 

Managers

 

De managers binnen het bedrijf kunnen bepaalde rechten krijgen waarmee ze bij problemen extra hulp kunnen bieden aan werknemers. Managers kunnen profielen voor medewerkers aanmaken, budgetmutaties uitvoeren en aanpassingen in kleding doorgeven.

 

Daarnaast krijgt een manage toegang tot het dashboard en voor gekoppelde medewerkers bestellen.

KMS Dashboard managers

 

 

Assortiment

 

Als organisatie beheer je zelf de producten. Kledingpakketten van medewerkers zijn te zien en kunnen makkelijk worden aangepast. Maten zijn beschikbaar en waar nodig kunnen er maatafwijkingen worden toegepast. Kleding kan worden bedrukt met logo’s of dergelijke.

KMS Dashboard assortment

 

 

Assortiment - producten

 

De organisatie heeft inzicht in alle producten in het systeem. Je kunt precies zien welke producten beschikbaar zijn voor medewerkers en zelf nieuwe producten toevoegen.

KMS Dashboard producten

 

 

Assortiment - kledingpakketten toekennen aan functies binnen organisatie

 

Elke medewerker heeft een gepersonaliseerde selectie aan producten. Elke medewerker die aan een bepaalde functie is gekoppeld krijgt de kledingpakketten te zien die aan dezelfde functie is gekoppeld.

 

Verandert er iets in het kledingpakket van een functie, kun je dat gemakkelijk aanpassen en is het gelijk voor alle werknemers, gekoppeld aan de functie, te zien. Functies en kledingpakketten toevoegen kun je onbeperkt doen.

KMS Dashboard pakketten

 

 

Assortiment en opdruk

 

Vaak is bedrijfskleding al bedrukt. Mocht dit niet het geval zijn, kunnen de medewerkers ervoor kiezen om de kleding te laten bedrukken. Dit kun je aan ons doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat de juiste kledingstukken bedrukt worden.

KMS Dashboard opdruk

 

 

Assortiment - Maten en maatafwijkingen

 

Zoals hierboven vermeld, worden aan alle medewerkers maten gekoppeld. Medewerkers zien op deze manier alleen de maten die voor hen van toepassing zijn.

 

Mocht de medewerker maatafwijkingen hebben - bijvoorbeeld extra arm -of beenlengte - kan dit ook aan het account van de betreffende medewerker worden gekoppeld.