Fleece vesten

Met een fleece vest ben je goed verwarmd tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden. Of je nu binnen of buiten werkt: een fleece vest is nooit een overbodige luxe. Zorg voor een extra isolerende laag onder je werkjas. Is het te warm, dan rits je het vest gemakkelijk open. Daarnaast voelt fleece heerlijk fijn en zacht aan op je huid. Maak je uitrusting compleet en laat je nieuwe werkoutfit gratis thuisbezorgen (vanaf €70).

  • Warm de winter door
  • In diverse stijlen beschikbaar
  • Specifiek aanbod voor dames

Producten 37-48 van 74

Clique Fleecejack Custer
Incl. BTW € 62,99 € 52,06
Mascot Fleece capuchontrui met rits 22603-681
Incl. BTW € 91,90 € 75,95
Mascot Fleece Trui met capuchon 22586-608
Incl. BTW € 75,81 € 62,65
Mascot Fleece Trui met rits 22585-608
Incl. BTW € 68,91 € 56,95
Mascot Fleece Trui met rits 19453-316
Incl. BTW € 103,39 € 85,45
Mascot Fleece Trui met rits 19403-316
Incl. BTW € 103,39 € 85,45
Mascot Fleece Trui met rits 19153-315
Incl. BTW € 126,38 € 104,45
Mascot Fleece Trui met rits 19103-315
Incl. BTW € 126,38 € 104,45
Mascot Fleece Trui voor kinderen 18903-316
Incl. BTW € 56,27 € 46,50
Mascot Fleece Trui met rits 18603-316
Incl. BTW € 76,45 € 63,18
Mascot Fleece Trui met rits 18153-316
Incl. BTW € 73,51 € 60,75
Mascot Fleece Trui met rits 18103-316
Incl. BTW € 73,51 € 60,75

Een isolerende warmtelaag

Fleece functioneert als een tweede huid die je warm houdt zonder dat je het te warm krijgt, dankzij het ademende karakter van het materiaal. In tegenstelling tot andere stoffen absorbeert fleece nauwelijks vocht, waardoor het geschikt is voor het intensieve werk. Eenvoudig te wassen en snel drogend, maakt het een uitstekende keuze voor werk- of outdoorkleding. Draag je fleece vest onder je werkjas als extra isolatielaag.

Wat is fleece?

Fleece is een synthetische stof, meestal gemaakt van polyestervezels. Het is bekend om zijn vermogen om warmte vast te houden en biedt daarom uitstekende isolatie. De stof is lichtgewicht, ademend en sneldrogend, ideaal voor zowel werk- als outdoorkleding. Eenvoudig in onderhoud, het kan gemakkelijk gewassen en snel gedroogd worden, waardoor het een praktische keuze is voor veel toepassingen.

5 redenen om voor een fleece vest te kiezen

1.      Uitstekende isolatie

Fleece biedt superieure warmteretentie. Het is een ideale tussenlaag in het drielaagssysteem, houdt je warm in koude omstandigheden en is daarmee een must-have voor outdooractiviteiten en koude werkplekken.

2.      Lichtgewicht en ademend

Fleece is licht en laat lucht door, waardoor je het niet te snel te warm krijgt. Dit maakt het comfortabel om te dragen tijdens fysiek veeleisende taken.

3.      Sneldrogend

In tegenstelling tot katoen, droogt fleece snel. Als het nat wordt, verliest het niet zijn isolerende eigenschappen, wat ideaal is voor veranderende weersomstandigheden.

4.      Onderhoudsvriendelijk

Fleece is gemakkelijk te wassen en droogt snel. Het is een duurzame stof die zijn vorm en kleur goed behoudt, waardoor het een lange-termijn-investering is.

5.      Veelzijdigheid

Beschikbaar in verschillende diktes en stijlen, fleece vesten passen bij diverse activiteiten. Of je nu gaat wandelen, werken of gewoon een extra laag nodig hebt, er is voor elke activiteit een passend fleece vest.

Maak je outfit compleet

Start je outfit met een fleece trui als betrouwbare isolatielaag. Deze trui houdt de warmte dicht bij je lichaam en biedt ademend comfort. Voeg daar een set thermo-ondergoed aan toe voor een extra laag warmte en vochtregulatie. Kies vervolgens voor een robuuste werkbroek die bewegingsvrijheid biedt en duurzaam genoeg is voor je dagelijkse taken. Sluit je outfit af met een hoogwaardige werkjas die je beschermt tegen de elementen. Zo ben je van top tot teen klaar voor elke werksituatie, ongeacht het weer.

Soorten fleece vesten

High vis fleece vest

Een fleece vest met high-visibility kenmerken verhoogt niet alleen je comfort, maar ook je veiligheid op de werkplek. Een voorbeeld hiervan is de Fristads 4041 FE. Deze vesten combineren de isolerende en ademende eigenschappen van fleece met fluorescerende materialen en reflecterende strepen. Dit maakt ze ideaal voor werkzaamheden in zowel koude als slecht verlichte omgevingen. Of je nu in de bouw, transport of wegenonderhoud werkt: een high-vis fleece vest zorgt dat je goed zichtbaar bent.

Speciale wind- en waterdichte fleece vesten

Voor werkzaamheden in barre weersomstandigheden bieden we wind- en waterdichte fleece vesten aan, zoals de Fristads 4411 FLE. Deze speciale vesten gaan een stap verder dan reguliere fleece, door bescherming te bieden tegen wind en regen zonder in te leveren op comfort en ademend vermogen. Ze zijn uitgerust met speciale membranen of coatings die externe elementen weren, terwijl het microklimaat binnenin aangenaam blijft.

Fleece vest met een capuchon

Een fleece vest met een capuchon biedt een extra laag warmte en bescherming, ideaal voor koudere dagen of wisselvallig weer. De capuchon helpt om warmte vast te houden en beschermt tegen windvlagen. Het biedt ook de mogelijkheid om eenvoudig je outfit aan te passen aan veranderende weersomstandigheden zonder een extra hoofddeksel mee te moeten nemen. Comfortabel, functioneel en stijlvol: een uitstekende aanvulling op elke werkuitrusting.   

Fleece vesten voor dames

Op zoek naar een fleece vest speciaal ontworpen voor dames? Onze collectie biedt fleece vesten met een vrouwelijke pasvorm, waardoor ze niet alleen comfortabel maar ook flatterend zijn. Zoals de Snickers 8027: simpel, stijlvol & chic. Deze vesten zijn perfect voor koude werkomgevingen, dankzij hun uitstekende isolerende eigenschappen. Met diverse kleuren en stijlen, is er voor elke dame een perfect fleece vest te vinden.

Niet gevonden wat je zocht?

Op zoek naar de perfecte balans tussen warmte en bewegingsvrijheid in je werkkleding? Neem dan een kijkje in onze categorie fleece truien. In tegenstelling tot fleece vesten, bieden onze fleece truien een meer gesloten ontwerp voor optimaal warmtebehoud. Ook van de fleece truien hebben we aanbod voor heren, dames en kinderen. Echter, zijn er meer opties in ons aanbod fleece vesten.