T-shirts met lange mouwen

T-shirts met lange mouwen, ook wel long sleeves zijn een goede optie wanneer het te warm is voor een trui, maar nog te koud voor een T-shirt. De shirts zijn licht van gewicht, maar zijn toch een stukje warmer dan eentje zonder mouwen. Bekijk het gehele assortiment aan T-shirts met lange mouwen hieronder.

Producten 13-24 van 46

Clique Dames T-shirt Premium Fashion-T Long Sleeve
Incl. BTW € 16,32 € 13,49
Havep T-shirt FR lange mouw 70050 voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 56,80 € 46,94
Santino Dames T-shirt Ledburg
Incl. BTW € 15,71 € 12,98
Santino Dames T-shirt Juna
Incl. BTW € 15,88 € 13,12
Dassy Thermoshirt met Lange Mouwen Theodor
Incl. BTW € 64,86 € 53,60
Dassy Thermoshirt met Lange Mouwen Pierre
Incl. BTW € 37,99 € 31,40
Dassy Hi Vis UV T-shirt met Lange Mouwen Carterville
Incl. BTW € 61,59 € 50,90
Dassy T-shirt met Lange Mouwen Sonic
Incl. BTW € 33,76 € 27,90
Clique T-shirt Premium Fashion-T Long sleeve
Incl. BTW € 16,32 € 13,49
Clique Dames T-shirt Active-T Long Sleeve
Incl. BTW € 9,20 € 7,60
Clique T-shirt Active-T Long Sleeve
Incl. BTW € 9,20 € 7,60
Clique Dames T-shirt Basic Longsleeve
Incl. BTW € 9,49 € 7,84

T-shirts met lange mouwen

Een T-shirt met lange mouwen is de perfecte middenweg tussen een t-shirt en een trui. Het kledingstuk is licht van gewicht en daarom erg comfortabel. In een long sleeve heb je alle bewegingsvrijheid, maar geniet je nog wel van wat extra warmte. Een t-shirt met lange mouwen kun je dragen wanneer het nog te koud in voor een normaal t-shirt, maar al te warm voor een dikke trui. Je vindt in ons assortiment werkkleding van verschillende topmerken zoals Santino, Clique en Tricorp. Naast long sleeve t-shirts hebben wij ook polo’s met lange mouwen of shirts met reflecterende details. Onze leveranciers hebben al jarenlange ervaring met het maken van werkkleding en daarom weet je zeker dat je bij ons een T-shirt van de hoogste kwaliteit aanschaft.
Niet alleen comfort en kwaliteit is belangrijk bij werkkleding, wij snappen dat ook uitstraling een belangrijke rol speelt in het aanschaffen van een werkoutfit. Bij ons vind je long sleeves is alle soorten, maten en kleuren. Zo kun je altijd een shirt vinden dat bij je huisstijl van je bedrijf past. Daarnaast hebben onze leveranciers een brede maatboog. Voor iedereen in jouw bedrijf kan dus in een goed passend shirt kopen. Twijfel je over de maat? Bekijk dan even onze maattabellen, hier staan de maten van al onze merken voor jou op een rijtje. Meet je lichaam op de juiste manier op, zodat je zeker weet dat je de juiste maat bestelt.

Shirts met lange mouwen bedrukken

Voor een nog professionelere look kun je bij Werkkleding.nl je T-shirts laten bedrukken of borduren. De keuze voor bedrukken van je werkkleding, zorgt voor karakter. Voor het bedrukken kun je kiezen voor het logo of andere informatie. Ben je benieuwd naar onze bedruk -en borduurservice, bekijk dan de informatiepagina. Wist je dat bedrijfskleding fiscaal aftrekbaar is? Het kledingstuk moet dan van een beeldmerk in het kader van de onderneming voorzien zijn van minimaal 70cm2. De kleding is dan 100% van de belasting aftrekbaar. Heb je nog aanvullende vragen of wil je een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij weten door onze jarenlange ervaring precies wat wel en niet kan. Wij kijken daarom graag met je mee naar de mogelijkheden.

Online shirts met lange mouwen kopen

Heb je een shirt in de juiste maat gevonden? Wacht dan niet langer en bestel deze direct bij Werkkleding.nl. Weten wanneer je je bestelling ongeveer kunt verwachten? Bij onze levertijd en bezorging vind je de levertijden van al onze merken op een rijtje. Mocht je je bestelling ontvangen, maar is deze toch niet helemaal naar wens? Bij Werkkleding.nl kun je je artikelen gemakkelijk binnen 14 dagen retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor overige vragen en advies kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!