Polo's met lange mouwen

Wil je gaan voor een representatieve look, dan is een polo met lange mouwen wat voor jou. poloshirts met lange mouwen zijn zeer geschikt als de dagen kouder beginnen te worden. Een polo heeft een casual look, maar is nog steeds netjes. Bekijk het gehele assortiment van Werkkleding.nl hieronder.

Producten 13-15 van 15

Santino Poloshirt Matt
Incl. BTW € 26,77 € 22,12
Santino Poloshirt London
Incl. BTW € 33,06 € 27,32
Santino Poloshirt Lexington
Incl. BTW € 30,98 € 25,60

Polo’s met lange mouwen

Een polo met lange mouwen heeft een sportieve, luchtige look en is geschikt als de temperatuur begint te zakken. Met een polo ga je voor een combinatie van een sportieve en formele uitstraling. Polo’s zijn vaak gemaakt van katoen en zijn erg comfortabel in gebruik. Het kledingstuk zal je niet belemmeren tijdens jouw verschillende werkzaamheden. Bij Werkkleding.nl vind je polo’s in verschillende maten en kleuren. Voor iedereen is een geschikte polo te vinden. Bekijk voor het aanschaffen van de polo’s eerst onze maattabellen. Hier vind je de afmetingen en de bijbehorende maten op een rijtje. Zorg ervoor dat je je lichaam op de juiste manier opmeet, zodat je zeker weet de je de juiste maat bestelt.

Wat is een poloshirt?

Een polo is een populair kledingstuk dat van origine gedragen werd in de tennissport. Tegenwoordig wordt het artikel gedragen in allerlei verschillende omgevingen en is de polo vooral op de werkvloer erg populair. Een polo heeft een professionele, maar ook casual uitstraling. De polo’s in ons assortiment kunnen verschillende pasvormen en kleuren hebben. Naast de polo’s met lange mouw, zijn de polo’s ook te verkrijgen met korte mouwen.

Polo’s laten bedrukken of borduren

Bij Werkkleding.nl kun je jouw polo’s uiteraard laten bedrukken of borduren. Met het bedrukken of borduren van werkkleding geef je de kleding net wat meer karakter. Voor het bedrukken of borduren van werkkleding kun je kiezen voor het logo of andere aanvullende informatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze pagina over onze bedruk- en borduurservice. Hier vind je alle informatie over het bedrukken en borduren van Werkkleding. Wist je dat werkkleding als zakelijke kosten aftrekbaar is? Bekijk onze blog voor meer informatie over werkkleding en de belasting. Voor overige vragen en advies kun je altijd contact met ons opnemen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet kan. Wij kijken daarom graag met je mee naar de mogelijkheden.

Polo’s met lange mouwen online bestellen

Heb je de perfecte polo in jouw maat gevonden? Bestel deze dan direct bij Werkkleding.nl! Bij ons bestel je jouw werkkleding gemakkelijk en snel online. Heb je besteld en wil je weten wanneer je je bestelling ongeveer kunt verwachten? Kijk dan bij onze levertijd en bezorging, hier vind je de levertijd van al onze merken. Mocht het langer duren dan verwacht, dan houden wij jou daarvan op de hoogte. Mocht je je bestelling ontvangen hebben, maar is deze toch niet helemaal naar wens. Dan kun je deze gemakkelijk binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor overige vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.