Werkschoenen met extra demping

Voor degenen die hun voet nog meer willen beschermen en goed willen verzorgen hebben wij werkschoenen met extra demping in het assortiment. De zool vormt zich naar jouw voet waardoor je van uitermate hoog comfort geniet. Bekijk hieronder het gehele assortiment van Werkkleding.nl.

Producten 25-36 van 165

Elten Werkschoen MARTEN XXSports Pro black Mid ESD S3
Incl. BTW € 114,95 € 95,00
Elten Werkschoen MARTEN XXSports blue Mid ESD S1P
Incl. BTW € 114,95 € 95,00
Elten Werkschoen MILTON Mid ESD S3
Incl. BTW € 124,94 € 103,26
Elten Werkschoen REACTION XXT Pro RFID Mid ESD S3
Incl. BTW € 129,95 € 107,40
Elten Werkschoen BENTE XXE GTX green Mid ESD S3
Incl. BTW € 168,95 € 139,63
Elten Werkschoen BENTE XXE GTX blue Mid ESD S3
Incl. BTW € 168,95 € 139,63
Elten Werkschoen BRICE XXTM white Mid ESD S3
Incl. BTW € 108,95 € 90,04
Elten Werkschoen BRICE XXTM black Mid ESD S3
Incl. BTW € 108,95 € 90,04
Elten Werkschoen BRAYDEN XXTM black Strap Mid ESD S3
Incl. BTW € 110,94 € 91,69
Elten Werkschoen BRANDON XXTM white Mid ESD S3
Incl. BTW € 109,95 € 90,87
Elten Werkschoen BRANDON XXTM black Mid ESD S3
Incl. BTW € 109,95 € 90,87
Elten Werkschoen HENNY XXTL black Mid ESD S3
Incl. BTW € 118,96 € 98,31

Zorg voor je voeten

Met een werkschoen met extra demping geef je je voet een extra zachte en comfortabele ondergrond. Leg je grote afstanden af op een werkdag, dan is het slim om een werkschoen te kiezen met extra demping. Dit geeft je voet extra ondersteuning tijdens jouw zware werkzaamheden. Je moet niet onderschatten hoeveel last je op je voeten legt. Zorg daarom dat je altijd een goede, stevige en comfortabele schoen kiest die een goede basis biedt voor je voet.

Mocht de extra demping nog niet genoeg zijn, dan kun je de schoen nog aanvullen met een extra inlegzooltje. Deze geven nog meer steun in de schoen en zorgen voor een comfortabele ondergrond.

Werkschoenen accessoires

Bij Werkkleding.nl vind je verschillende accessoires en toebehoren voor bij de schoenen. Zoals hierboven benoemd; inlegzooltjes voor extra ondersteuning, maar bijvoorbeeld ook extra veters en schoenpoets of ledervet. Met schoenpoets houd je je schoenen extra mooi en zien ze er weer stralend uit. Ook ledervet heeft een handige functie. Als je je schoenen hier namelijk mee insmeert, blijft het leer soepel en gaan de schoenen nog langer mee. Ook creëer je een isolatielaag en houd je je schoenen waterafstotend. Kortom, een accessoire van Werkkleding.nl is een goede aanvulling aan een paar werkschoenen. Bekijk zeker de accessoires en toebehoren.

Werkschoen met extra demping online bestellen

Bij Werkkleding.nl bestel je je schoen met extra demping gemakkelijk en snel. Heb je de perfecte schoen voor jou gevonden dan kun je deze direct bestellen. Wij zorgen dat de schoen zo snel mogelijk bij je is. Ben je benieuwd naar wanneer je je bestelling ongeveer kunt verwachten? Neem dan een kijkje bij onze levertijd en bezorging. Hier hebben we de levertijden van al onze merken voor jou op een rijtje gezet. Mocht het langer duren dan verwacht, nemen wij contact met je op. Ben je niet tevreden met je bestelling? Dan kun je deze gemakkelijk binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk aan de slag. Heb je vragen of wil je advies, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.