Dames werkschoenen

Bij Werkkleding.nl bieden we diverse soorten dames werkschoenen aan: voor op kantoor, voor in het magazijn, maar ook voor in de zorg. Kies uit een basic, business of sportief model uit ons assortiment. Voor extra veiligheid kies je voor een robuust model met stalen neuzen en een penetratiebestendige tussenzool. Beschikbaar in maar liefst 7 verschillende basiskleuren. Met klittenband of vetersluiting. Van de bekende A-merken!

  • Kies uit een robuust of elegant model
  • Meer dan 7 basiskleuren beschikbaar
  • Basic, zakelijk, maar ook sportieve werksneakers

Producten 25-36 van 62

Elten Werkschoen HENNY XXTL black Mid ESD S3
Incl. BTW € 118,96 € 98,31
Elten Werkschoen HANNAH XXTL BOA black-red Mid ESD S3
Incl. BTW € 124,94 € 103,26
Elten Werkschoen HANNAH XXTL black-red Mid ESD S3
Incl. BTW € 112,95 € 93,35
Elten Werkschoen FINJA XXTL black Mid ESD S3
Incl. BTW € 114,95 € 95,00
Elten Werkschoen LILLY black High ESD S3 CI
Incl. BTW € 112,95 € 93,35
Elten Werkschoen LILLY black Mid ESD S3
Incl. BTW € 101,95 € 84,26
Elten Werkschoen LENA BOA Mid ESD S3
Incl. BTW € 123,95 € 102,44
Elten Werkschoen LENA blue Mid ESD S3
Incl. BTW € 106,95 € 88,39
Elten Werkschoen LENA GTX black-red Mid ESD S3 CI
Incl. BTW € 118,96 € 98,31
Elten Werkschoen LENA black-blue Mid ESD S3
Incl. BTW € 86,95 € 71,86
Elten Werkschoen TINE XXTL GTX Mid ESD S2 CI
Incl. BTW € 133,95 € 110,70
Elten Werkschoen LOTTE GTX blue Mid ESD S3 CI
Incl. BTW € 129,95 € 107,40

Werkschoenen dames: robuuste elegantie

Voor vrouwen die topprestaties leveren in uitdagende werkomgevingen is een passende uitrusting essentieel. Werkkleding.nl presenteert een zorgvuldig samengestelde collectie dames werkschoenen. Deze werkschoenen bieden niet alleen maximale bescherming, maar stralen ook een vleugje elegantie uit. Maak een sterke indruk zonder in te leveren op comfort of veiligheid.

5 voordelen van vrouwen veiligheidsschoenen

Bij Werkkleding.nl begrijpen we hoe cruciaal de juiste werkschoenen zijn. Ontdek hier de vijf onmiskenbare voordelen van speciaal ontworpen vrouwen veiligheidsschoenen.

  1. Optimale bescherming
    Onze veiligheidsschoenen zijn uitgerust met stalen of composiet neuzen en antiperforatiezolen. Zo bescherm je je voeten tegen vallende objecten en scherpe voorwerpen op de werkvloer.
  2. Perfecte pasvorm
    Vrouwen hebben een andere vorm voeten dan mannen. Onze dames werkschoenen bieden een pasvorm die speciaal voor vrouwelijke voeten is ontworpen, waardoor je geniet van ongekend comfort.
  3. Duurzaamheid
    Gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals leer en ademende stoffen, garanderen onze werkschoenen een lange levensduur. Zo haal je het meest uit je investering.
  4. Stijlvol design
    Wie zegt dat werkschoenen saai moeten zijn? Onze collectie combineert functionaliteit met esthetiek, zodat je er altijd goed uitziet, zelfs op de werkvloer.
  5. Verbeterde mobiliteit
    Met flexibele zolen en lichtgewicht materialen verbeteren onze dames werkschoenen je bewegingsvrijheid.

Modieuze dames werksneakers

Vergeet de stereotypen van lompe, onaantrekkelijke werkschoenen. Bij Werkkleding.nl zetten we een nieuwe standaard met onze modieuze dames werksneakers. Deze werkschoenen bieden niet alleen de noodzakelijke veiligheidsfuncties – zoals antislipzolen en beschermende neuzen – maar doen dit met flair. Dankzij moderne designs en aantrekkelijke kleurencombinaties kies je voor stijl én veiligheid. Onze werksneakers vormen de perfecte blend van mode en functionaliteit.

Dames werkschoenen S1, S2 of S3

De keuze tussen S1, S2 en S3 dames werkschoenen hangt af van je werkomgeving en de risico's die daarbij komen kijken. S1 werkschoenen zijn ideaal voor droge omstandigheden en bieden basisveiligheid met een stalen neus. Voor werk in vochtige omstandigheden zijn S2 werkschoenen, met extra waterafstotende eigenschappen, meer geschikt. Zoek je de ultieme bescherming? Kies dan voor S3 werkschoenen, die zowel waterbestendig zijn als een extra tussenzool hebben.

Werkschoenen voor smallere voeten

Bij Werkkleding.nl begrijpen we dat veiligheid topprioriteit heeft, vooral in risicovolle werkomgevingen. Vrouwen verdienen werkschoenen die niet alleen bescherming bieden, maar ook perfect passen en fijn zitten. Een slecht passende schoen zorgt voor een risico op de werkvloer en kan voor blessures zorgen. Dat is waarom we speciale dames werkschoenen met een smallere pasvorm aanbieden. Beschikbaar van maat 34 tot en met maat 42.

A-kwaliteit dames werkschoenen

Bij Werkkleding.nl staat kwaliteit voorop. Onze dames veiligheidsschoenen voldoen aan alle eisen en zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. Of je nu leer, nylon, polyurethaan of suède prefereert: we hebben het allemaal. Je krijgt niet alleen werkschoenen die er goed uitzien, maar die je ook maximale bescherming bieden. Van lichtgewicht modellen tot zwaardere uitvoeringen met stalen neus en extra tussenzool: ons assortiment heeft voor iedere professional iets passends.

Waarom kiezen voor een werkschoen?

Zie dames werkschoenen niet als een noodzakelijk kwaad, maar als een investering in je comfort en veiligheid. Je brengt meer tijd door op je werkschoenen dan je denkt, vooral als je een fulltime baan hebt. Werkkleding.nl begrijpt dat naast veiligheid, stijl ook telt. Daarom bieden we modieuze, subtiele designs in diverse kleuren. Hierdoor wordt werken niet alleen veiliger, maar ook aangenamer. Maak je keuze op Werkkleding.nl en stap elke werkdag comfortabel en stijlvol de deur uit.

Werkschoen normeringen

Weten welke normering bij jouw situatie past, is cruciaal voor maximale bescherming. Dames werkschoenen zijn er in diverse veiligheidsklassen, afhankelijk van de risico’s op je werkplek. Deze kunnen variëren van beknelling tot blootstelling aan gevaarlijke stoffen. Op Werkkleding.nl kun je eenvoudig de juiste normering vinden. Ga naar de lijst met veiligheidsnormeringen en ontdek welke normering op jou van toepassing is.

Dames werkschoenen online bestellen

Bestel je ideale dames werkschoenen moeiteloos op Werkkleding.nl. Vandaag besteld, is snel in huis. Een onjuiste maat is geen probleem. Ons assortiment bevat diverse inlegzolen voor een perfecte pasvorm en extra comfort. Mocht de schoen alsnog niet voldoen, retourneer deze dan binnen 14 dagen. We zorgen voor een snelle terugbetaling. Heb je vragen of kom je er niet uit? Neem contact met ons op via 030 – 212 30 99. Jouw veiligheid en comfort staan bij ons op de eerste plaats!