Genormeerde bodybroeken

Een goede bodybroek wordt gekenmerkt door het hoge draagcomfort en de bewegingsvrijheid. Ze zijn geschikt voor werkzaamheden waarbij je regelmatig op je knieën werkt. Bodybroeken zijn de perfecte tussenweg tussen de Amerikaanse overall en de normale overall. Ook voor degene die extra bescherming nodig hebben tijdens je werkdag hebben wij een groot assortiment aan genormeerde bodybroeken samengesteld. Bekijk hieronder ons assortiment aan genormeerde bodybroeken.

4 producten

Mascot Bodybroek 19169-711
Incl. BTW € 310,30 € 256,45
Mascot Bodybroek 19069-711
Incl. BTW € 310,30 € 256,45
Snickers Bodybroek 0213
Incl. BTW € 164,95 € 136,32
Havep Bodybroek 2683
Incl. BTW € 92,95 € 76,82

Comfortabel en zichtbaar

Bodybroeken zijn heerlijk om te dragen tijdens jouw werkzaamheden in warme omgevingen. Mochten de temperaturen weer stijgen en werk je veel buiten? Dan is een bodybroek waarschijnlijk heel geschikt voor jou! Voor de professionals die wat extra bescherming vragen tijdens hun werkzaamheden, hebben we bij Werkkleding.nl verschillende genormeerde bodybroeken. Deze helpen jou om je werkdag veilig en kunnen starten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bodybroek met verhoogde zichtbaarheid. Tijdens het werken langs (spoor)wegen is dit een ideaal kledingstuk om aan te hebben. Bovendien val je extra op, terwijl je van alle bewegingsvrijheid geniet. 

Let er bij het kopen van een bodybroeken op dat deze niet goedgekeurd zijn voor de normeringen van vlamvertragende kleding. Bodybroeken bieden geen bescherming aan de armen en zijn daarom onvoldoende getest om tegen deze risico’s te beschermen. Ga in dit geval voor een broek, werkjas of normale overall, deze kunnen jou alle bescherming bieden die je nodig hebt.

Voor werk op je knieën zijn bodybroeken ook erg geschikt. Bodybroeken worden vaak als comfortabel ervaren. Onze bodybroeken kunnen genormeerd zijn met de EN14404, wat inhoudt dat ze geschikt zijn om er kniebescherming in te dragen. Een bodybroek zakt niet af, wat hem voor werkzaamheden waarbij je veel bukt erg geschikt maakt. 

Genormeerde bodybroeken online bestellen

Bij Werkkleding.nl vind je bodybroeken in allerlei soorten en maten en bestel je ze makkelijk online. Wat je ook in een bodybroek wenst, je vindt het bij Werkkleding.nl. Kom je er niet helemaal uit met de maten, dan hebben wij van al onze merken de maattabellen op een rijtje gezet. Op deze manier vind je altijd de juiste maat voor jou. Valt de kleding toch niet helemaal naar wens? Geen probleem, je kunt je artikelen gemakkelijk binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Heb je vragen over de bodybroeken of normeringen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.