Werkkleding

Werkkleding

Werkkleding maakt het verschil en daarom verkopen wij alleen maar werkkleding van topmerken als Tricorp, Havep en Fristads.
Voor sommige werkzaamheden is het belangrijk om extra bescherming te hebben, voor sommige werkzaamheden is dit zelfs verplicht. Beroepen in bijvoorbeeld de chemische industrie of metaalindustrie. Daarom verkopen wij ook werkkleding die voorzien is van de nodige normeringen. De juiste werkkleding biedt meer zekerheid en een prettiger gevoel op de werkvloer. Bij ons kun je er zeker van zijn dat je met de best mogelijke bescherming aan jouw werkdag begint. Of dat nou werkschoenen zijn, werkjassen, werkbroeken of persoonlijke beschermingsmiddelen, bij Werkkleding.nl vindt je alles wat je nodig hebt. 

 

Soorten werkkleding

De term klinkt misschien simpel, maar onder werkkleding valt een enorm uitgebreid assortiment aan kleding die bij allerlei verschillende soorten werkzaamheden gebruikt kan worden. Van overhemden tot genormeerde overalls en van handschoenen tot werksokken

Wij verkopen bijvoorbeeld zorgjassen, maar ook voor het zware geschut hebben wij brandvertragende werkkleding. Door verschillende artikelen te combineren ga jij voor de beste bescherming. Combineer bijvoorbeeld een regenjas met een passende regenbroek en je kunt ervan uitgaan dat er geen druppel door de kleding heen komt. 

Om de outfit af te maken vind je bij ons verschillende aanvullingen op de normale werkkleding. Bijvoorbeeld een goed paar schoenen. Deze zijn altijd gewild en niet zo gek ook. Wij hebben in ons assortiment verschillende werkschoenen voor allerlei werksituaties. Ook accessoires kun je bij ons niet vergeten. Wij hebben verschillende pbm en accessoires zodat je zonder zorgen aan jouw werkdag kunt beginnen. 

 

Werkkleding bedrukken

Ook voor meer persoonlijke en karakteristieke werkkleding ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je de kleding laten bedrukken of borduren. Neem contact met ons op voor vragen en advies over  het bedrukken en borduren van bedrijfskleding. 

 

Genormeerde werkkleding

Alle werkkleding in ons assortiment is zo ontworpen dat deze comfortabel zit en jou alle bewegingsvrijheid geeft. Maar bescherming is natuurlijk de belangrijkste functie van werkkleding en daar zorgt de genormeerde kleding in ons assortiment op allerlei manieren voor. Met de genormeerde jassen en genormeerde broeken ben je beschermd tegen verschillende gevaren op de werkvloer. Ben je benieuwd naar welke normeringen jij nodig hebt? Bekijk dan de pagina met alle normeringen uitgelegd.
Naast bescherming hebben we ook kleding die je zichtbaarheid verhoogd. Wij bieden daarom een groot assortiment high vis werkbroeken, jassen en veiligheidsvesten. De kleding is uitgevoerd in opvallende kleuren en met reflecterende strepen. 

Naast de beschermende kleding hebben we ook genoeg persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze vormen een aanvulling op de normale kleding. Bijvoorbeeld kniebeschermers of handschoenen

 

Online werkkleding bestellen

Tegenwoordig is werkkleding bestellen heel eenvoudig. Bij Werkkleding.nl bestel je makkelijk en snel jouw keding. Je kunt bij ons niet alleen makkelijk bestellen, ook weet je bij ons zeker dat je kwalitatief goede kleding in huis haalt. Wij hebben de beste merken als Tricorp, Snickers, Fristads en Ballyclare. Wij zorgen ervoor dat de bestelde producten zo snel mogelijk bij jou in huis zijn. 

Niet tevreden over je bestelling? Je kunt bij ons je artikelen tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Voor verdere vragen zijn wij van maandag tot en met vrijdag bereikbaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.