Waterdichte werkjassen

Een waterdichte werkjas is niet te vergelijken met een reguliere winterjas. Onze winter werkjassen zijn ademend, zodat je onder de zwaarste omstandigheden droog blijft. Ze zitten comfortabel, zodat je je bewegingsvrijheid behoudt. En natuurlijk bieden ze de best mogelijke waterbestendigheid. Voor de beste winter- en waterdichtheid kies je voor een Hydrowear werkjas. Wist je dat we al onze waterdichte werkjassen sowieso gratis bij jou aan je voordeur afleveren?

  • Ademend, comfortabel & waterdicht
  • Groot assortiment van Hydrowear
  • Waterdichte werkjas gratis bij jou thuisbezorgd

Producten 49-60 van 137

Hydrowear RWS Parka Apollo
Incl. BTW € 123,01 € 101,66
Hydrowear Hi Vis Parka Apollo
Incl. BTW € 105,58 € 87,26
Hydrowear Hi Vis Parka Utah
Incl. BTW € 132,81 € 109,76
Hydrowear Hi Vis Pilotjack Umag
Incl. BTW € 126,28 € 104,36
Hydrowear Hi Vis Parka Uddel
Incl. BTW € 125,19 € 103,46
Hydrowear Hi Vis Parka Italie
Incl. BTW € 155,68 € 128,66
Hydrowear RWS Pilotjack India
Incl. BTW € 156,77 € 129,56
Hydrowear Hi Vis Pilotjack India
Incl. BTW € 154,59 € 127,76
Hydrowear RWS FR AST Parka Norfolk
Incl. BTW € 104,50 € 86,36
Hydrowear FR AST Parka Nijkerk
Incl. BTW € 216,66 € 179,06
Hydrowear FR AST Parka Newton
Incl. BTW € 90,34 € 74,66
Hydrowear Multinorm Parka Morra
Incl. BTW € 205,77 € 170,06

Droog in een waterdichte werkjas

Werk je veel buiten? Dan ben je vast weleens natgeregend. Een werkjas zoals een softshell is niet genoeg tegen harde regen. Je hebt een waterdichte werkjas nodig. Deze stoot niet alleen druppels af maar houd je droog, zelfs in het slechtste weer. Kies uit verschillende stijlen, zoals een waterdichte jas van OEKO-TEX, met een verlengd rugpand of jassen met reflecterende details.

Het materiaal van een waterdichte jas laat geen waterdruppeltje door, zelf in de zwaarste storm. Zo blijf je gegarandeerd droog.

Normeringen van waterdichte jassen

De normen voor waterdichte werkjassen zijn gelijk aan die van regenjassen, zoals de EN343. Deze norm geeft aan hoe goed de jas beschermt tegen water. Andere normen kunnen ook van toepassing zijn, zoals verhoogde zichtbaarheid of bescherming tegen kou. Controleer welke normen voor jou gelden om de perfecte jas te vinden.

Betrouwbare waterdichte jassen

Het Nederlandse weer is onvoorspelbaar. Een goede waterdichte werkjas van Werkkleding.nl is daarom essentieel. Onze jassen houden je droog en warm en bieden comfort. Ze zijn gemaakt van ademende materialen, zodat je niet overmatig zweet tijdens het werk. Alle jassen met de EN343 normering hebben twee waarden: waterdichtheid en ademend vermogen. Wil je hier meer over weten? Bekijk onze blog over regenkleding en de productspecificaties voor de klasse van de jas.

Wat maakt een werkjas waterdicht?

Een waterdichte werkjas combineert verschillende eigenschappen om je volledig droog te houden. De stof is zo behandeld dat water niet kan binnendringen, de naden zijn zorgvuldig weggewerkt en de ritsen en sluitingen zijn extra verzegeld. Al deze elementen werken samen om een betrouwbare bescherming tegen regen te bieden, een essentieel onderdeel voor veel buitentaken.

Ons advies voor jouw keuze

Kiezen voor de juiste waterdichte werkjas betekent rekening houden met je individuele behoeften. Of het nu isolatie voor de kou is, reflecterende details voor zichtbaarheid, of ademend vermogen voor comfort, elke factor speelt een rol. Bij Werkkleding.nl staan we klaar om je te helpen bij het maken van de keuze die perfect bij jouw werk en omgeving past.

High visibility elementen

Veiligheid is van groot belang en veel van onze waterdichte werkjassen zijn uitgerust met high visibility elementen. Deze reflecterende onderdelen zorgen ervoor dat je duidelijk zichtbaar bent, zelfs in zware regen en weinig daglicht. Het is een vitaal kenmerk voor wie in de buitenlucht werkt, en helpt ervoor te zorgen dat je niet alleen droog blijft, maar ook veilig.

Waterdichte werkjassen online bestellen

Bestel je waterdichte werkjas bij Werkkleding.nl, eenvoudig en snel. Twijfel je over de maat? Raadpleeg onze maattabellen voor alle merken. Meet je lichaam correct op, en bestel de juiste maat. Dat voorkomt een retour. Mocht een artikel toch niet naar wens zijn, retourneer het binnen 30 dagen. Wij behandelen het snel. Heb je vragen of heb je advies nodig? Neem contact met ons op. We helpen je graag.