Softshell werkjassen

Ontdek de beste softshell werkjassen van dit moment! Bij Werkkleding.nl bieden we fijne selectie van de beste merken in werkkledingland aan, waaronder ook softshell werkjassen van A-kwaliteit. Een softshell werkjas is met name zo comfortabel, omdat het licht van gewicht is. Hierdoor behoud je je volledige bewegingsvrijheid tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden. Je neemt de jas overal met je mee. Dankzij de geïmpregneerde buitenlaag, is de werkjas waterafstotend.

  • Lichtgewicht & comfortabel
  • Waterafstotende impregnatie
  • Bewegingsvrijheid

Producten 49-60 van 127

Clique Softshell Grayland
Incl. BTW € 127,13 € 105,07
Clique Dames Gevoerde Softshell Bodywarmer
Incl. BTW € 60,69 € 50,16
Clique Softshell vest gevoerd
Incl. BTW € 60,69 € 50,16
Clique Dames Softshell Gevoerd
Incl. BTW € 72,31 € 59,76
Clique Gevoerde Softshell Hoodie
Incl. BTW € 72,31 € 59,76
Clique Dames Softshell jas Milford
Incl. BTW € 92,19 € 76,19
Clique Softshell jas Milford
Incl. BTW € 92,19 € 76,19
Clique Dames Softshell Hoodie Softshell
Incl. BTW € 50,58 € 41,80
Clique Dames Softshell Bodywarmer
Incl. BTW € 34,49 € 28,50
Clique Dames Softshell Jacket
Incl. BTW € 39,66 € 32,78
Clique Softshell Hoodie rood voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 50,58 € 41,80
Clique Softshell vest
Incl. BTW € 34,49 € 28,50

Wat is softshell?

Softshell verwijst naar een speciaal type jas dat is ontworpen voor comfort en functionaliteit. De jas heeft drie specifieke lagen die samenwerken om je droog en warm te houden. De buitenste laag stoot water af, de middelste laag is winddicht, en de binnenste fleece-laag biedt extra warmte. Dankzij deze eigenschappen is een softshell jas ideaal voor buitenactiviteiten zoals wandelen of werken, vooral in milde regen of winderige omstandigheden.

Het biedt een goede balans tussen bescherming en ademend vermogen, waardoor het een populaire keuze is voor veel outdoorliefhebbers. Er bestaan naast shoftsell jassen ook tassen, bodywarmers, broeken en shirts van softshell.

Voor welke beroepen is een softshell jas ideaal?

Een softshell jas is ideaal voor beroepen die buitenwerk vereisen of waar bewegingsvrijheid en bescherming tegen de elementen belangrijk zijn. Bouwvakkers, landmeters, tuiniers en landschapsarchitecten profiteren van de waterafstotende en winddichte eigenschappen. Ook voor medewerkers in de transport- en logistieke sector, die vaak worden blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden, biedt een softshell jas comfort. Outdoor trainers, gidsen en reddingspersoneel vinden de jas nuttig vanwege het lichte gewicht en de ademende kwaliteit. De veelzijdigheid van de softshell jas maakt het een bruikbare keuze voor veel beroepen.

Softshell werkjas voor heren

Een softshell werkjas voor heren is een essentieel kledingstuk voor veel beroepen die buitenwerk en bewegingsvrijheid vereisen. Ontworpen met drie lagen, biedt het bescherming tegen wind en milde regen, terwijl het ademende vermogen oververhitting voorkomt. De flexibele stof maakt het ideaal voor taken die flexibiliteit vereisen, zoals bouw, tuinieren, of logistiek. Licht van gewicht en vaak voorzien van extra kenmerken zoals zakken voor gereedschap of verhoogde zichtbaarheid, maakt een softshell werkjas een praktische keuze. Zo biedt het comfort en functionaliteit aan de drager gedurende de werkdag.

Softshell werkjas voor dames

Een softshell werkjas voor dames biedt dezelfde functionele voordelen als die voor heren, maar met een pasvorm die specifiek is afgestemd op de vrouwelijke vorm. Deze jassen zijn essentieel voor vrouwen in buitenberoepen en bieden flexibiliteit, bescherming tegen wind en milde regen, en ademend vermogen. Of het nu gaat om bouw, tuinieren, outdoor begeleiding of logistiek, de softshell werkjas voor dames combineert comfort met functionaliteit. Vaak ontworpen met handige zakken en mogelijkheden voor verhoogde zichtbaarheid, is het een slimme keuze die ondersteuning biedt bij de dagelijkse werkzaamheden, terwijl het tegelijkertijd een stijlvolle en comfortabele pasvorm biedt.

Voor- en nadelen van softshell

Voordelen

Nadelen

  • Comfort en flexibiliteit: door de flexibele materialen past een softshell jas zich aan je bewegingen aan.
  • Wind- en waterafstotend: beschermt tegen milde regen en wind, zonder zwaar of omvangrijk te zijn.
  • Ademend vermogen: helpt bij het reguleren van je lichaamstemperatuur door overtollige warmte en vocht af te voeren.
  • Lichtgewicht: makkelijk mee te nemen en ideaal voor verschillende activiteiten.

 

  • Niet volledig waterdicht: bij zware regen biedt het niet dezelfde bescherming als een waterdichte jas.
  • Isolatie kan variëren: afhankelijk van de ontwerpeisen kan de isolatie minder effectief zijn in zeer koude omstandigheden.
  • Duurzaamheid: hoewel bestand tegen veel omstandigheden, kan de jas slijten bij intensief gebruik in ruwe omgevingen.

 

Softshell werkjas van Mascot

Het merk Mascot staat bekend om zijn kwaliteitswerkkleding en de softshell werkjassen zijn daarop geen uitzondering. Deze jassen zijn ontworpen met aandacht voor detail en functionaliteit, en bieden robuuste bescherming tegen wind en milde regen. Met hun ademende stof bieden ze comfort tijdens intensieve werkzaamheden. Mascot's softshell werkjassen zijn vaak uitgerust met handige kenmerken zoals zakken voor gereedschap, verstelbare manchetten en mogelijkheden voor verhoogde zichtbaarheid. Zowel in heren- als damesmodellen verkrijgbaar, bieden ze een stijlvolle, ergonomische pasvorm. Als je op zoek bent naar een betrouwbare, functionele werkjas, is een softshell van Mascot een sterke keuze die je warm en droog houdt tijdens je werkdag.

Lichtgewicht jas

Een softshell jas is ideaal voor buiten, denk aan kamperen of wandelen. Niet alleen vanwege de ademende en isolerende eigenschappen, maar ook omdat het een lichtgewicht jas is. Je rolt hem gemakkelijk op en hij neemt bijna geen ruimte in. Neem hem voor de zekerheid mee onder de elastieken van je rugzak. Ontstaat er een onverwachtse regenbui, dan heb je altijd je softshell jas bij de hand.

Optimaal gebruik

Bevind jij je veel in de buitenlucht bij het uitvoeren van je werkzaamheden? We adviseren je graag hoe jij optimaal gebruikmaakt van jouw softshell jas. Met name in de winterperiode wil je lekker warm gekleed zijn, maar ook goed bestand zijn tegen wind en regen. Voor een extra warme bedekking draag je onder je softshell jas een thermoshirt of -trui. Een softshell jas is niet volledig waterdicht, maar is wel waterafstotend geïmpregneerd. Bij zware regen draag je optioneel een regenjas over je softshell jas heen.

Softshell jas laten bedrukken

Bij Werkkleding.nl laat je je softshells gemakkelijk bedrukken. De softshells zijn erg geschikt om te bedrukken, dit maakt ze ook zo populair. Wij gebruiken hiervoor speciale softshell emblemen. Je kunt ervoor kiezen om je logo of andere bedrijfsinformatie op de jas te laten zetten. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en meer bedrijfskarakter. Voor meer vragen of een vrijblijvende offerte kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Maak je outfit compleet

We bieden softshell jassen en vesten aan, maar ook werkbroeken en shirts. Maak jouw werkoutfit compleet en neem een kijkje bij onze bijbehorende productcategorieën:

Bestaat jouw bedrijf uit minstens 5 medewerkers? Dan bieden we je graag een aanbod op maat aan. Vraag hiervoor een offerte aan of bel met ons via 030 – 212 30 99. We bespreken alle mogelijkheden en komen desgewenst bij jou op locatie langs voor een passessie.