Genormeerde pilotjacks

Een pilotjack is een heerlijk alternatief voor een bodywarmer of jack. Onze genormeerde pilotjacks bieden bij alle werkzaamheden bescherming tegen wind en kou. Met deze jassen kun je ervan uitgaan dat je zonder zorgen aan het werk kunt! Bekijk onze genormeerde pilotjacks hieronder.

6 producten

Tricorp Pilotjack RWS 403006
Incl. BTW € 178,95 € 147,89
Havep Pilotjack 5139
Incl. BTW € 146,95 € 121,45
Havep Pilotjack 5126
Incl. BTW € 175,95 € 145,41
Havep Pilotjack 50186
Incl. BTW € 117,95 € 97,48
Havep Pilotjack 50015
Incl. BTW € 217,95 € 180,12
Havep Pilotjack 50005
Incl. BTW € 249,95 € 206,57

Een pilotjack is ideaal in de herfst en de vroege lente. Bij alle buitenwerkzaamheden kan een pilotjack bescherming bieden tegen wind en kou. Zelfs in het voorjaar kan de jas nog gedragen worden, zolang de binnenvoering er maar afgeritst kan worden. Ook kunnen deze jassen voorzien zijn van afritsbare mouwen, waardoor hij als bodywarmer te dragen is.

Verschillende soorten pilotjacks

Er zijn veel verschillende soorten pilotjacks. Een pilotjack is een goede vervanger voor een vest of bodywarmer. Zoals al eerder genoemd zijn er jacks met uitneembare voering of afritsbare mouwen, maar ook zijn er winddichte, waterdichte of brandvertragende pilotjacks. Bekijk voordat je een jack aanschaft alle eigenschappen en maar een selectie van de eigenschappen die jij belangrijk vindt, zo weet je zeker dat je een pilotjack koopt die bij je past.

Genormeerde pilotjacks

Ook voor de werkzaamheden waarbij net een beetje extra bescherming nodig is, zijn er genoeg pilotjacks verkrijgbaar. Denk aan water -of winddichte jacks, of brandvertragende en hoge zichtbaarheidskleding. De jacks beschermen tegen alle risico’s op de werkvloer, terwijl je comfortabel aan het werk bent. Een pilotjack is klein en compact en daarom erg comfortabel tijdens jouw werkzaamheden. Bekijk bijvoorbeeld het high-vis pilotjack met afritsbare mouwen van Havep. Wil je meer weten over normeringen en zien welke normering voor jou van toepassing is? Bekijk dan alles over normeringen.

Online pilotjacks bestellen

Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online kleding te bestellen. Om jouw maat te bepalen hebben wij van al onze merken de maattabellen op een rijtje gezet, zo kun jij gemakkelijk de juiste maat vinden.

Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop. Bij Werkkleding.nl kun je jouw artikelen gemakkelijk binnen 14 dagen retourneren. Wij gaan er, zodra de retour bij ons binnen is, zo snel mogelijk mee aan de slag. 

Vragen over de pilotjacks of andere vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.