Brandvertragende jassen

Brandvertragende werkjassen zorgen voor extra bescherming en veiligheid bij werkzaamheden waarbij je in aanraking komt met open vuur of andere brandgevaarlijke situaties. Bekijk alle brandvertragende werkjassen hieronder.

Producten 25-36 van 82

Hydrowear Multinorm Jack Minsk
Incl. BTW € 134,99 € 111,56
Hydrowear Multinorm RWS Jacket Mill
Incl. BTW € 134,99 € 111,56
Hydrowear Multinorm Jack Milford
Incl. BTW € 152,41 € 125,96
Hydrowear Multinorm Parka Milaan
Incl. BTW € 216,66 € 179,06
Hydrowear Multinorm RWS Jack Michigan
Incl. BTW € 270,02 € 223,16
Hydrowear Multinorm Softshell Menorca
Incl. BTW € 174,19 € 143,96
Hydrowear Multinorm Jack Melk
Incl. BTW € 67,47 € 55,76
Hydrowear Multinorm Jack Mechelen
Incl. BTW € 128,45 € 106,16
Hydrowear Multinorm Parka Matre
Incl. BTW € 235,18 € 194,36
Hydrowear Multinorm Parka Margate
Incl. BTW € 251,51 € 207,86
Hydrowear Multinorm Parka March
Incl. BTW € 249,33 € 206,06
Hydrowear Multinorm Jack Marburg
Incl. BTW € 85,98 € 71,06

Waarom brandvertragende kleding?

In ons assortiment vind je verschillende brandvertragende jassen. Deze jassen zijn er om de drager te beschermen tegen aanraking met hitte en vlammen. De kleding is zo gemaakt dat deze niet vatbaar is voor vlammen. Werk je in een werkomgeving waarbij je het risico loopt op aanraking met vlammen of andere brandgevaarlijke situaties, dan is brandvertragende kleding een must. Om de outfit af te maken kun je in ons assortiment ook brandvertragende werkbroeken vinden.

Hoe beschermt brandvertragende kleding?

Vlamvertragende kleding is gemaakt van materialen waarop vlammen zich niet snel verspreiden. Fabrikanten kunnen dan bijvoorbeeld stoffen gebruiken die van zichzelf brandwerend zijn, zoals kevlar of twaron. Ook bestaat de mogelijkheid om op andere materialen een beschermlaag of coating aan te brengen, waardoor de stof brandvertragend wordt gemaakt. Dit is een veelgebruikte optie. Kleding met deze normering wordt voor gebruik door een onafhankelijk testinstituut beoordeeld.

Antistatische werkjassen

Naast brandvertragende werkjassen bestaan ook antistatische werkjassen. Deze jassen voldoen aan de EN1149 normering en ze voorkomen het ontstaan van elektrostatische lading. Elektrostatische ontlading ontstaat door wrijving, deze ontlading kan genoeg energie hebben om een brandgevaarlijke vloeistof of gas te laten exploderen. Werk je in een omgeving met brandgevaarlijke stoffen, dan is het verplicht antistatische werkkleding te dragen. Meer over de EN1149 kun je lezen bij onze normeringen.

Brandvertragende werkjassen bedrukken

Bij ons kun je je brandvertragende jassen of broeken voorzien van jouw bedrijfslogo of andere informatie. Werkkleding.nl heeft jarenlange ervaring met het bedrukken en borduren van werkkleding en weten daarom precies wat wel en niet kan. Voor brandvertragende kleding hebben wij speciale vlamvertragende emblemen. Deze emblemen zijn reflecterend en hebben vlamvertragende eigenschappen. Ideaal en passend voor desbetreffende kleding. De emblemen zijn speciaal voor degene bij wie extra veiligheid voorop staat.

Brandvertragende werkjassen online bestellen

Heb je de perfecte jas gevonden, dan bestel je deze gemakkelijk en snel bij Werkkleding.nl. Wij snappen dat het af en toe lastig kan zijn om online de juiste maat te vinden. Daarom hebben wij alle maattabellen voor jou op een rijtje gezet. Kom je er dus niet helemaal uit, dan kun je altijd een kijkje nemen bij onze maattabellen. Omdat wij leveren vanuit verschillende leveranciers kunnen de bezorgtijden per merk verschillen. Ben je benieuwd hoe lang het duurt voordat je jouw bestelling kunt verwachten? Bij onze levertijd en bezorging vind je de geschatte levertijd van al onze merken. Mocht het langer duren, nemen wij contact met je op.

Voor vragen en advies over de kleding of een van onze artikelen mag je altijd contact met ons opnemen. Door onze ervaring weten we precies wat wel en niet kan en wat jij nodig hebt. Wij helpen je graag verder.