Tricorp: Alles wat je wil weten over het Nederlandse merk

Tricorp

Tricorp werd in 1993 opgericht met als doel professionals te voorzien van geschikte werkkleding. Het Nederlandse bedrijf wil alle werknemers kunnen voorzien van passende bedrijfskleding. Voor iedere branche en alle werkomstandigheden. Tricorp maakt het verschil door het ontwikkelen van uniforme bedrijfskleding die beschikbaar zijn in diverse maten en pasvormen.

 

Duurzaamheid bij Tricorp

Een van de kernwaarden van Tricorp is duurzaamheid. In de gehele productieketen wordt de impact op het milieu geminimaliseerd. Veilige, comfortabele en stijlvolle werkkleding die ook nog eens duurzaam is. Elke dag probeert Tricorp te verbeteren in kwaliteit en verbeteringen aan de duurzame productieketen. Ook is de eerste circulaire collectie van Tricorp nu een feit. REWEAR is een kledingpakket met kledingstukken die voor een deel uit gerecyclede materialen bestaan. REWEAR: Reduce, Reuse, Rewear, dat is de doelstelling van de collectie. Hij is gebaseerd op bestsellers uit de gewone collecties. De producten zijn gemaakt van gerecycled polyester in combinatie met biologisch katoen.

 

Waarom duurzame bedrijfskleding?

 

Collecties van Tricorp

 

Workwear

De Tricorp Workwear collectie is ontstaan vanuit de vraag naar betrouwbare, sterke en comfortabele werkkleding. De lijn is geschikt voor professionals in de bouw, industrie, transport en logistiek.

 

Casual

Tricorp Casual is de collectie waar het allemaal mee begon. Het vormt de basis voor Tricorp Workwear. In de Casual collectie vind je een groot assortiment aan basic werkkleding.

 

Safety

Sinds 2017 heeft Tricorp ook een safety collectie. Tricorp levert kleding voor iedere professional en daarom kon de Safety collectie niet ontbreken. De collectie bestaat uit genormeerde kleding, zoals bijvoorbeeld hoge zichtbaarheidskleding en multinorm kleding.

 

Premium

Voor wie net iets verder wil gaan en de professionaliteit en identiteit van professionals wil onderstrepen is er Tricorp Premium. Deze collectie combineert het beste van Tricorp met de laatste mode. Combineer bijvoorbeeld deze heerlijke stretch jeans met het softshell bomberjack in verschillende kleuren. 

 

Corporate

Representatieve werkkleding is het visitekaartje van je bedrijf en daarvoor is Tricorp Corporate. Met deze collectie kun jij het beste uit je werkdag halen, iedere dag. Bekijk bijvoorbeeld deze colbert voor heren, of koop deze gilet voor dames in verschillende kleuren.