Tricorp

Ontdek bij ons alle werkkleding van het merk Tricorp Workwear. Van Tricorp werkbroeken tot Tricorp softshells. Dit Nederlandse merk ontwikkelt en produceert al meer dan 30 jaar hoogwaardige werkkleding. Het merk biedt de perfecte bescherming tijdens het uitoefenen van je werkzaamheden. Of dit nou binnen- of buitenshuis is. Filter op de bekende EN-normen om jouw werkoutfit te vinden. Outfit compleet? Bestellingen vanaf €70 bezorgen we gratis bij je thuis.

  • Duurzame werkkleding van Hollandse bodem
  • Van hi vis overalls tot werkpolo’s
  • Vanaf €70 gratis thuisbezorgd

Producten 1-12 van 215

Tricorp Winter Softshell Parka Rewear 402713
Incl. BTW € 222,19 € 183,63
Tricorp Winter Softshell Jack Rewear 402712
Incl. BTW € 222,19 € 183,63
Tricorp Puffer Jack Rewear 402711
Incl. BTW € 196,04 € 162,02
Tricorp Puffer Bodywarmer Rewear 402710
Incl. BTW € 104,53 € 86,39
Tricorp Tech Shell Bodywarmer RE2050 402709
Incl. BTW € 104,53 € 86,39
Tricorp Amerikaanse Overall Multinorm 753012 Ink voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 142,03 € 117,38
Tricorp Amerikaanse Overall Multinorm Bicolor 753011
Incl. BTW € 163,34 € 134,99
Tricorp Overall High Vis 753010
Incl. BTW € 144,16 € 119,14
Tricorp Overall High Vis Bicolor 753009
Incl. BTW € 158,58 € 131,06
Tricorp Bodybroek High Vis 753008
Incl. BTW € 115,33 € 95,31
Tricorp Bodybroek High Vis Bicolor 753007
Incl. BTW € 129,74 € 107,22
Tricorp Amerikaanse Overall High Vis 753006
Incl. BTW € 100,89 € 83,38

Over het merk Tricorp

Opgericht in 1993, heeft Tricorp zich toegelegd op het ontwikkelen van veelzijdige, duurzame werkkleding. Of je nu in de bouw, transport of zorg werkt, Tricorp heeft voor iedere sector de juiste pasvorm en stijl. Niet alleen streeft het Nederlandse merk naar constante verbetering van haar producten en diensten, maar ook naar duurzaamheid. Zo minimaliseren ze hun ecologische voetafdruk en introduceren ze circulaire collecties zoals REWEAR, gemaakt van gerecyclede en biologische materialen.

Betrouwbaar & comfortabel

Tricorp staat in Nederland en ver daarbuiten bekend als betrouwbare leverancier van hoogwaardige werkkleding. Het merk heeft een breed scala aan producten, elk zorgvuldig ontworpen om aan de specifieke eisen van diverse beroepsgroepen te voldoen. Tricorp biedt werkkleding die comfortabel zit, duurzaam is en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Werkkleding.nl is trots om een uitgebreid assortiment van Tricorp te kunnen aanbieden.

Tricorp Workwear

Tricorp werkbroeken

Tricorp werkbroeken zijn gemaakt om tegen een stootje te kunnen: uitgerust met handige zakken voor je gereedschap of andere benodigdheden. Verstevigde naden en hoogwaardige materialen zorgen voor een uitzonderlijke duurzaamheid. Daarnaast zijn ze zo ontworpen dat ze je volledige bewegingsvrijheid geven, waardoor je comfortabel je dag doorkomt. Of je nu in de bouw werkt of op een kantoor, Tricorp werkbroeken passen bij jouw specifieke behoeften!

Tricorp jassen

Tricorp jassen zijn meer dan alleen een beschermingslaag: ze zijn een investering in je comfort en veiligheid op de werkvloer. Deze jassen zijn specifiek ontworpen om je te wapenen tegen allerlei weersomstandigheden: van stortbuien tot gure winden. Niet alleen zijn ze gemaakt van weerbestendige materialen, maar ze combineren dit met een stijlvolle vormgeving. Zo weet je zeker dat je er goed uitziet, terwijl je optimaal beschermd bent.

Tricorp polo's

Tricorp polo's zetten de standaard voor werkkleding die zowel functioneel als modieus is. Deze polo's zijn vervaardigd uit materialen van topkwaliteit, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage van een actieve werkdag. Of je nu binnen werkt in een geconditioneerde omgeving of buiten op een bouwplaats, je vindt gegarandeerd het comfort en de duurzaamheid die je nodig hebt.

Tricorp softshells

Tricorp softshells zijn meer dan alleen een tussenlaag; ze zijn een essentieel stuk werkkleding die optimale bescherming en comfort bieden. Deze jassen zijn gemaakt om zowel waterafstotend als ademend te zijn, en bieden zo de perfecte balans voor uiteenlopende weersomstandigheden. Met hun focus op bewegingsvrijheid zijn ze ideaal voor dynamische werkzaamheden. We bieden een breed assortiment Tricorp softshells aan, zodat je altijd de perfecte match voor jouw job vindt.

Tricorp t-shirts

De t-shirts van Tricorp vormen de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en duurzaamheid. Deze shirts zijn ontworpen om ademend en slijtvast te zijn, wat ze een ideale keuze maakt voor dagelijks werk of intensief gebruik. Of je ze nu gebruikt als onderdeel van een uniform, of als losse kledingstukken, je kunt erop vertrouwen dat je een product krijgt dat zowel functioneel als duurzaam is.

Tricorp truien

Tricorp truien combineren comfort en functionaliteit op een manier die je van een premium merk mag verwachten. Gemaakt van zachte, duurzame materialen, bieden deze truien je optimale bewegingsvrijheid en warmte op koude werkdagen. Ze komen in diverse stijlen en maten, aangepast aan de uiteenlopende behoeften van verschillende beroepen. Kies uit verschillende kleuren en pasvormen en vind de trui die jouw werkdag compleet maakt.

Tricorp werkvesten

Tricorp werkvesten zijn ontworpen om een hoog niveau van bescherming en comfort te bieden in de meest veeleisende werkomgevingen. Ze voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen en zijn beschikbaar in verschillende materialen en stijlen. Met hun slimme functies zoals meerdere zakken en verstelbare manchetten, maken ze je werkdag efficiënter en comfortabeler. Werkkleding.nl helpt je graag bij het kiezen van het perfecte werkvest voor jouw specifieke behoeften.

Tricorp collecties

Tricorp biedt een uitgebreide reeks werkkleding, afgestemd op diverse branches en behoeften. De Workwear-collectie focust op betrouwbare en comfortabele kleding voor de bouw en industrie. De Casual-lijn, de basis van Tricorp, biedt een brede keuze aan standaard werkkleding. Sinds 2017 biedt de Safety-collectie genormeerde kleding, zoals high-visibility en multinorm items. Voor wie een stap verder wil gaan, is er Tricorp Premium, waar stijl en functionaliteit samenkomen. Tot slot maakt Tricorp Corporate representatieve kleding die professionaliteit uitstraalt. Werkkleding.nl heeft voor iedere professional de juiste outfit.

Top 3 Tricorp werkshirts

We hebben voor jou onze top 3 favoriete werkshirts van Tricorp op een rij gezet:

  1. Tricorp Poloshirt Bicolor Naden 202006

Wij bevelen op nummer #1 de Poloshirt Bicolor Naden van Tricorp aan. Dit poloshirt heeft een zwarte of grijze basis, gecombineerd met een gekleurde bovenzijde. Hierdoor ziet het poloshirt er net wat modieuzer en professioneler uit, dan andere werkshirts. Het is een voordelig geprijsde uniseks polo. Kies voor de kleur die bij jouw merknaam past of combineer verschillende kleuren, zodat je de shirts makkelijker voor de was sorteert.

Tip: maak je werkoutfit af en combineer de polo met de bijbehorende Bicolor werkjas.

  1. Tricorp Poloshirt Cooldry Bamboe Fitted 201001

Dit poloshirt van Tricorp is ontwikkeld voor de best mogelijke ventilatie, dankzij de bamboe stof. De stof werkt antibacterieel en zit comfortabel. De polo is beschikbaar in vijf verschillende kleuren: zwart, wit, donkergroen, blauw en donkergrijs. Kies voor een donkere polo, wanneer je veel actief bezig bent. Dankzij de donkere stof zie je (vocht)vlekken minder goed. Een witte polo komt goed van pas wanneer je in de zorg of food werkt.

  1. Tricorp T Shirt Premium V Hals Heren 104003

Een basic t-shirt met een V-hals, verkrijgbaar in vier basiskleuren. Dit t-shirt past bij elke outfit. Het ziet er professioneel uit, dankzij zijn mooie pasvorm. Voorzien van het Tricorp-logo op de linkerbovenarm. De achterzijde van het t-shirt is wat langer dan de voorzijde, waardoor het shirt net wat meer elegantie heeft. Dit werkshirt bestaat bijna volledig uit katoen, waardoor het goed ademt en ook op de warmste dagen goed ventileert. Het is een uniseks t-shirt; het werkshirt valt ook mooi bij dames. En dat alles voor een scherpe prijs.

Keuzetabel Tricorp werkjassen

Normen Softshell 403011 Parka 403020 Tech 402018 Parka 403010 Canvas 402007
EN ISO 11611        
EN ISO 11612      
EN ISO 20471      
EN 13034      
EN 1149      
IEC 61482      
EN 343  

Normeringen kort toegelicht

  • EN ISO 11611: bestand tegen lassen & slijpen.
  • EN ISO 11612: vlamvertragend, brandwerend.
  • EN ISO 20471: dit kledingstuk zorgt voor een hoge zichtbaarheid.
  • EN 13034: bestand tegen vloeibare chemicaliën.
  • EN 1149: het kledingstuk is antistatisch en beschermt tegen explosiegevaar.
  • IEC 61482: met dit kledingstuk ben je beschermd tegen elektrische boog.
  • EN 343: 100% waterdicht.

Voordelen van Tricorp werkkleding

Tricorp werkkleding staat voor veelzijdigheid en duurzaamheid. Of je nu in de bouw werkt of een kantoorbaan hebt, Tricorp biedt kleding die past bij jouw werkzaamheden. Door de hoogwaardige stoffen en slimme ontwerpen profiteer je van optimaal comfort en bewegingsvrijheid. Daarnaast voldoen veel producten aan strikte veiligheidsnormen, van vlamvertragend tot waterdicht. Duurzaamheid en kwaliteit komen samen bij Tricorp, waardoor je investeert in kleding die lang meegaat.

Gratis thuisbezorgd vanaf €70

Maak jouw Tricorp outfit nu compleet en laat jouw bestelling (van minstens €70) gratis bij je thuisbezorgen. Tricorp biedt meerdere kledingstukken uit dezelfde collectie aan, zoals een werkbroek met bijpassend t-shirt en werkjas. Kijk ook eens bij een van onze andere best selling brands, zoals: Snickers, Dassy & Hydrowear. Al jouw vragen beantwoorden we via 030-2123099.