Winkelwagen

Het team achter Werkkleding.nl

Wij hebben meer met jou gemeen dan je denkt. En juist daardoor weten wij zo goed wat jij van ons verwacht; professioneel advies, gewoon goede werkkleding en een klantvriendelijke service. Wij hebben bijna allemaal een achtergrond in een branche, waarin we zelf ook in werk- of veiligheidskleding werkten. En dan is niets vervelender dan een stugge werkbroek, waarvan de knieën naar buiten gaan staan en waarin je altijd een bouwvakkersdecolleté hebt. Of wat denk je van de jassen zonder bewegingsvrijheid?! Uitermate storend wanneer kleding je belemmert in je werk. Wij zijn dus zeer betrokken en nemen niet zomaar alle merken op in ons assortiment. Daarnaast zijn wij continu op zoek naar nieuwe stoffen, materialen en technologische snufjes en dat zie je terug in ons aanbod: het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen.

We werken met een klein, maar zeer enthousiast team, bestaande uit inkoop, verkoop, marketing, bedrukservice, IT, klantenservice en directie. We werken hard, ondersteunen elkaar en houden het gezellig. En dat is wat je ook wel zult herkennen in de communicatie met ons; altijd in voor een lolletje, maar bloedserieus als het aankomt op onze kleding.

Desiree Franssen

Desiree Franssen

Desiree is werkelijk de spil in het web bij Werkkleding.nl. Wanneer je ons belt, krijg je haar te spreken. Wanneer je een e-mail stuurt, zal zij reageren. Wanneer je een bestelling doet, zorgt zij dat die bij jou terecht komt. En zo houdt zij zich met van alles bezig. Ze heeft jaren ervaring met webshops en zorgt er dan ook voor dat ons assortiment altijd up to date is en het de klant aan niets ontbreekt.

Patrick Vlooswijk

Patrick Vlooswijk

Patrick is initiatiefnemer van de webshop. Hij is tevens directielid bij Vendrig, het moederbedrijf van Werkkleding.nl, en vond dat het tijd werd voor een webshop. En dat zag hij goed! Vendrig ontzorgt vele bedrijven al 60 jaar in het proces van aanschaf, onderhoud en beheer van werk- en veiligheidskleding. Maar er ontstond ook vraag naar eenmalige aanschaf en die klanten kunnen nu worden bediend door Werkkleding.nl.

Joke Ramdhani

Joke is online marketeer en zorgt ervoor dat elke doelgroep op de juiste manier wordt benaderd. Zij signaleert kansen in de markt, optimaliseert de website en analyseert alles dat met de webshop te maken heeft. Op deze manier zal jouw ervaring in de webshop optimaal zijn en kom je graag nog eens terug om te shoppen.

Rudolf Vendrig

Rudolf Vendrig

Zijn achternaam verraadt het al; Rudolf is Directeur bij Vendrig, maar ook betrokken bij Werkkleding.nl. Door zijn achtergrond komt hij met vele goede ideeën. We zijn blij dat we mensen met zoveel kennis van de markt en producten in ons team hebben.

En dit is niet eens iedereen! We hebben ook nog een team dat onze bedrukservice voor hun rekening neemt. Wil je eens nader kennis maken? Maak gerust een afspraak.