Sixton Peak

Sixton Peak is al meer dan 25 jaar meester in het produceren van veiligheidsschoenen en -laarzen. Als het gaat om veiligheid moet je bij Sixton peak zijn. Stevige laarzen die licht zijn van gewicht, dat is wat deze schoenen uniek maakt. Bekijk hier de gehele collectie van Sixton Peak.

1 product

Sixton Peak werklaars 81156 zwart rechts
Incl. BTW € 142,48 € 117,75

Sixton peak heeft al meer dan 25 jaar ervaring met onderzoek naar en productie van veiligheidsschoenen en laarzen. Het Italiaanse bedrijf bereikt hoge technologieën voor een optimale mix van veiligheid en comfort. De schoenen van Sixton Peak zijn uitgerust met onder andere stalen neuzen, rubberzolen en inlegzolen, waarmee jij je veiligheid op de werkvloer waarborgt.

Collecties van Sixton Peak

Sixton peak beschikt over verschillende productlijnen met elk hun eigen eigenschappen en gebruiksvoorschriften. Voor iedere branche kun je bij Sixton peak een schoen vinden. 

Atlantida lijn - De schoenen uit de atlantida lijn zijn sterk en dynamisch. Ze zijn stevig en slijtvast, wat de schoenen geschikt maakt voor intensief gebruik. Ze zijn geschikt in de landbouw of een industriële omgeving.

Polar lijn - Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor mensen die moeten werken in de winterse omstandigheden. Denk aan werk in de logistiek en transport, bouw, of installatietechniek. De schoen beschermt tegen de meest extreme omstandigheden en is uitgerust met een combinatie van leder en isolerende materialen, waardoor de schoen heerlijk warm om de voet aanvoelt.

Endurance lijn - De schoenen uit de endurance lijn zijn flexibel, stevig en licht van gewicht. De schoenen voldoen aan bijna alle veiligheidseisen. Door het lichte gewicht is de schoen uitermate comfortabel en favoriet van menig vakman. In de endurance lijn vind je niet alleen werkschoenen, maar ook werklaarzen.

Werkschoenen online bestellen

Bij Werkkleding.nl bestel je gemakkelijk en snel de werkschoenen -en laarzen van Sixton Peak. De laarzen zijn van de beste kwaliteit en zitten ontzettend comfortabel. Mocht de laars niet helemaal naar wens zijn, kun je deze altijd eenvoudig bij ons rtourneren. Let op dat de eventuele verzendkosten voor eigen rekening zijn. 

Vragen over de laarzen of het bestelproces, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!