Rovince

Ben jij veel in de natuur? Of het nou voor werk is of gewoon in je vrije tijd. Rovince teekwerende kleding biedt alle bescherming die jij nodig hebt. Ga met een gerust hart de natuur in met Rovince. Rovince teekwerende kleding is gemaakt voor beweging, beschermt en is ook nog eens super comfortabel. Bekijk hieronder ons assortiment van Rovince anti-teek kleding.

Producten 1-12 van 42

Rovince Broek Ergoline heren
Incl. BTW € 122,95 € 101,61
Rovince Broek Ergoline dames
Incl. BTW € 122,95 € 101,61
Rovince Broek Ergoline Duofit heren Green/Black voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 105,95 € 87,56
Rovince Broek Ergoline heren
Incl. BTW € 122,95 € 101,61
Rovince Jacket Ergoline dames
Incl. BTW € 226,95 € 187,56
Rovince Jacket Ergoline heren Green voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 226,95 € 187,56
Rovince Fleece Coarse dames
Incl. BTW € 94,95 € 78,47
Rovince Fleece Coarse heren
Incl. BTW € 94,95 € 78,47
Rovince Pullover met rits Ergoline
Incl. BTW € 67,95 € 56,16
Rovince Pullover met rits Ergoline
Incl. BTW € 67,95 € 56,16
Rovince Polo korte mouwen Ergoline Bamboo dames
Incl. BTW € 56,95 € 47,07
Rovince Polo lange mouwen Ergoline Bamboo heren
Incl. BTW € 59,96 € 49,55
Pagina

Niks is zo mooi als de natuur

Met die gedachte is Rovince sinds 2009 bezig met de ontwikkeling en productie van outdoor kleding met een unieke toegevoegde waarde: een duurzame bescherming tegen tekenbeten. Comfort, een hedendaags ontwerp en multifunctionele kleding zijn de drie eigenschappen die bij elk kledingstuk voorop staan. 

Unieke Impregnatie

De kleding van Rovince wordt geïmpregneerd met een teek -en insectenwerend middel. Anders dan bij andere merken, impregneert rovince de kledingstukken niet in zijn geheel, maar wordt het garen zelf geïmpregneerd met het teek -en insectenwerende middel. De teekwerende functie is hierdoor maarliefst tot wel 100 wasbeurten actief. 

Speciale normering

In samenwerking met en onder regie van de NEN en andere stakeholders - zoals het Ministerie van Defensie, RIVM en Stigas- is in 2018 de norm NEN-8333 gepubliceerd. 

Deze norm beschrijft de technische eisen, kwaliteitstesten en gebruiksomstandigheden waarmee zowel de langdurige werking tegen tekenbeten als de gezondheid van de drager van de kleding wordt gewaarborgd. 

Collecties van Rovince

Rovince heeft eigenlijk twee belangrijke collecties: de Adventure Wear Collectie en de Workwear Collectie. De naam zegt het al, de Adventure Wear is voor degenen die graag in de natuur zijn en de Workwear Collectie is speciaal voor degenen die veel in de natuur werken. 

Adventure Wear Collectie

De Adventure Wear collectie is speciaal voor natuurliefhebbers. Ben jij veel in de natuur te vinden? Dan kun je deze collectie beter niet aan je voorbij laten gaan. Met de teekwerende kleding van Rovince kun jij met een gerust hart op pad. Zo kun je ultiem genieten van de schoonheid van de natuur. Bekijk hier bijvoorbeeld de Rovince ergoline broek, ook verkrijgbaar voor in winters weer. 

Workwear Collectie

Steeds meer wegwerkers, hoveniers, politie en andere beroepen krijgen te maken met tekenbeten als gevolg van hun dagelijkse werkzaamheden. Om jezelf en je collega’s goed te beschermen tegen dit soort ongemakken heeft Rovince een speciale Workwear collectie ontwikkeld. Hiermee ben je zichtbaar én beschermd.

Gevaren van een insectenbeet

Uit een onderzoek van het gezondheidsinstituut Nivel blijkt dat steeds meer mensen zich met een insectenbeet melden bij de huisarts. De afgelopen jaren is de aandacht voor insectenbeten steeds meer toegenomen. Niet gek, want vanwege zachtere winters en hogere temperaturen neemt het aantal insecten enorm toe. Met Rovince teek -en insectwerende kleding bescherm je jezelf tegen insectenbeten. 

De kleding van Rovince is geïmpregneerd met permethrine, waardoor insecten zoals teken en muggen geen kans hebben om je te steken. Bij aanraking met dit middel wordt het insect verlamd en is deze niet meer in staat om je te steken of te bijten.