Emma veiligheidsschoenen

Wie op zoek is naar een comfortabele en bovenal stevige werkschoen, kan op de kwaliteit van EMMA footwear rekenen. Emma heeft stijlvolle schoenen die toch van de benodigde veiligheidsnormeringen voorzien zijn. In situaties waarbij normale werkschoenen het afleggen, is er altijd een Emma Veiligheidsschoen die de uitdaging wél aankan.

Producten 1-12 van 151

Werkschoen Clyde XD zwart van Emma Safety Footwear
Incl. BTW € 129,95 € 107,40
Emma Safety Footwear Werkschoenen Clyde D
Incl. BTW € 129,95 € 107,40
Emma Safety Footwear Werkschoenen Donovan D
Incl. BTW € 129,95 € 107,40
Emma Safety Footwear Werkschoenen Clay XD
Incl. BTW € 122,95 € 101,61
Emma Safety Footwear Werkschoenen Clay D
Incl. BTW € 122,95 € 101,61
Emma Safety Footwear dameswerkschoenen Jodie D
Incl. BTW € 110,94 € 91,69
Emma Safety Footwear Werkschoenen Dave D
Incl. BTW € 122,95 € 101,61
Emma Safety Footwear dameswerkschoenen Anouk D
Incl. BTW € 118,96 € 98,31
Emma Safety Footwear Werkschoenen Primus XD
Incl. BTW € 154,95 € 128,06
Emma Safety Footwear Werkschoenen Pluvius XD
Incl. BTW € 216,95 € 179,30
Emma Safety Footwear dameswerkschoenen Jess D
Incl. BTW € 104,96 € 86,74
Emma Safety Footwear Werkschoenen Venus XD S3
Incl. BTW € 95,95 € 79,30

Over Emma Veiligheidsschoenen

Wat begon als een schoenenmerk voor mijnwerkers, is nu favoriet van verschillende werknemers over de hele wereld. Het merk Emma vindt haar oorsprong in Nederland. Het is namelijk ontstaan op in initiatief van de Nederlandse Staatsmijnen. Ervaring telt. Toen Emma begon met het maken van veiligheidsschoenen, waren de meeste werknemers oud-mijnwerkers. Zij weten precies waar een goede schoen voor in de mijnbouw aan moet voldoen. 

Stevig en duurzaam

Tegenwoordig zijn het niet alleen meer mijnwerkers die de schoenen van Emma veiligheidsschoenen dragen. Overal ter wereld worden de schoenen met veel plezier gedragen.Nog steeds probeert Emma Footwear te blijven innoveren. Maar voor betere schoenen heb je eerst betere materialen nodig. Emma schoenen zijn gemaakt van soepel en duurzaam leer, sterk genoeg voor een goede werkschoen. Het leer wordt net zo lang bewerkt totdat het perfect aansluit bij de eisen die aan een Emma Footwear schoen gesteld zijn. 
Veiligheid is iets waar de schoenen van Emma Footwear om bekend staan, maar de hoge mate van draagcomfort draagt natuurlijk ook sterk bij aan veilige en gezonde werkomstandigheden.

 

Collecties van Emma 

Business collectie 

De business collectie van Emma zijn schoenen van hoogwaardige kwaliteit en een extra stijlvolle uitstraling. Voorbeelden hiervan zijn de Trento schoenen. Ze zijn comfortabel en veilig, zoals je van Emma gewend bent, maar een extra die er bij deze collectie bij komt is de luxe uitstraling. Een mooie, nette schoen, waarvan je niet ziet dat het een veiligheidsschoen is. De schoen is geschikt voor werk als bijvoorbeeld fly-attendant in een vliegtuig. Bekijk de gehele collectie hier op Werkkleding.nl. 

Bouw en techniek

Speciaal voor mensen die in de bouw en technieksector werken heeft Emma een collectie samengesteld met schoenen die geschikt zijn in deze werkomstandigheden. Waar de normale werkschoen het begeeft, is er altijd een Emma werkschoen die het wél volhoudt. De zolen van de schoenen worden gemaakt van superieure rubbersoorten, hiermee voorkomen ze uitglijden en zorgen ze voor uitstekende grip. Daarnaast kunnen ze bijna alle denkbare werksituaties en -omstandigheden aan. Met Emma blijven je voeten droog, veilig en stabiel. Bekijk hier de schoenen voor de bouw en techniek.

Emma Circulair 

De afgelopen jaren is Emma druk bezig geweest met het ontwikkelen van veiligheidsschoen die niet alleen nóg veiliger zijn, maar ook circulair. Met succes! Emma is erin geslaagd de eerste circulaire veiligheidsschoen ter wereld te ontwikkelen. Dit houdt in dat de gekozen materialen een extra lange gebruiksduur hebben, te recyclen zijn en dat alle grondstoffen hergebruikt kunnen worden in een volgende gebruikstoepassing. Dit zorgt voor een makkelijk en efficiënt hergebruik proces. 

Emma is al 90 jaar bezig met het ontwikkelen van de beste veiligheidsschoen. Nu de wereld verandert, verandert Emma graag mee. Wat de toekomst ook brengt, Emma zorgt ervoor dat jij en je collega’s veilig kunne rondlopen.

Accessoires van Emma

Emma Safety Footwear schoen zijn ontworpen om de meest veeleisende situaties te doorstaan. De schoenen van Emma Footwear gaan jarenlang mee. Om deze zo lang mogelijk mooi te houden hebben wij verschillende accessoires, zodat extra lang van de schoenen kunt genieten! Emma biedt verschillende schoenpoetsmiddelen, veters, sprays en andere toebehoren om de schoenen te beschermen en te voeden. Houd je schoenen zo lang mogelijk mooi en stevig en bekijk welke accessoires Emma in huis heeft.

Nóg meer weten over de geschiedenis, collecties en accessoires van Emma? Lees dan hier alle informatie over Emma veiligheidsschoenen. 

Meer weten over Emma Footwear of een andere vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!