Mascot

Ontdek de wereld van Mascot werkkleding, een merk dat zich onderscheidt door zijn compromisloze kwaliteit, stijl en functionaliteit. Sinds de oprichting in 1982 in Denemarken heeft Mascot zich wereldwijd ontwikkeld, met de focus op het bieden van oplossingen in werkkleding. Van duurzame werkbroeken tot stijlvolle werkjassen en comfortabele werktruien: Mascot biedt een uitgebreid assortiment aan, ontworpen voor diverse sectoren.

  • Opgericht in 1982
  • Deens merk met wereldwijd bereik
  • Kwaliteit, stijl en functionaliteit

Producten 13-24 van 505

Mascot Polosweatshirt 00785-280
Incl. BTW € 41,32 € 34,15
Mascot Overhemd 13004-230
Incl. BTW € 48,86 € 40,38
Mascot Poloshirt met lange mouwen 20483-961
Incl. BTW € 38,51 € 31,83
Mascot Functionele broek 21679-311
Incl. BTW € 112,08 € 92,63
Mascot Poloshirt met borstzak 51586-968
Incl. BTW € 20,12 € 16,63
Mascot Overall met kniezakken 12311-630
Incl. BTW € 124,73 € 103,08
Mascot Korte Broek met spijkerzakken 17149-311
Incl. BTW € 91,90 € 75,95
Mascot Broek met spijkerzakken 06131-630
Incl. BTW € 99,44 € 82,18
Mascot Winterjas 10135-194
Incl. BTW € 126,38 € 104,45
Mascot T-shirt 20192-959
Incl. BTW € 25,23 € 20,85
Mascot T-shirt met lange mouwen 20181-959
Incl. BTW € 32,13 € 26,55
Mascot Softshell jas 22302-649 Donkermarine - voorkant
Incl. BTW € 114,89 € 94,95

Over Mascot

Gestart in 1982 in Denemarken heeft Mascot zich wereldwijd uitgebreid, met vestigingen in Vietnam en Duitsland. Dit illustreert hun groei en wereldwijde aanwezigheid. Mascot beschouwt werkkleding als meer dan alleen kleding. Ze leggen een sterke focus op het testen en controleren onder reële werkomstandigheden. Hun slogan 'Tested to work' weerspiegelt deze filosofie.

Met meer dan 33.000 verschillende artikelen toont het assortiment de breedte van hun aanbod. Mascot richt zich voornamelijk op sectoren als bouw, installatie, transport, logistiek en industrie. Dit toont hun specialisatie in diverse werkgebieden.

Type kleding

Mascot werkjassen

Mascot biedt een divers assortiment werkjassen aan, variërend van hi vis jassen tot bodywarmers. Elk ontwerp weerspiegelt een unieke mix van mode en functionaliteit. Ze onderscheiden zich door modieuze modellen aan te bieden in de wereld van werkkleding. Stijlvolle accenten en scherpe lijnen kenmerken deze jassen. Dit zorgt ervoor dat ze niet alleen praktisch zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Zo combineren ze veiligheid en stijl op een effectieve manier.

Mascot werkbroeken

Mascots werkbroeken, ontworpen voor praktisch gebruik, bevatten veel modellen met kniezakken en dijbeenzakken. Deze extra zakken bieden gemak en functionaliteit voor de drager. Beschikbaar in klassieke kleuren zoals wit, grijs en donkerblauw, maar ook opvallende hi vis kleuren. De werkbroeken zijn van duurzame kwaliteit, gemaakt om jarenlang intensief te gebruiken. Dit benadrukt de betrouwbaarheid en lange levensduur van Mascot's producten.

Mascot werkshirts

Mascot's assortiment aan werkshirts omvat thermoshirts, poloshirts en T-shirts, die aan verschillende behoeften voldoen. Ze bieden ook shirts met specifieke normeringen, zoals industriële wasbaarheid, hoge zichtbaarheid en UV-bescherming. Dit toont hun toewijding aan veiligheid en duurzaamheid. Gebruik de zijfilters op hun website om snel het ideale werkshirt te vinden dat aansluit bij jouw specifieke eisen.

Mascot overalls

Mascot biedt meer dan 30 verschillende soorten overalls, elk ontworpen voor specifieke behoeften en werkomstandigheden. Voor de koudere maanden is er de optie van een winteroverall met lange mouwen en een opgezette kraag. Deze overalls zijn ideaal om over thermokleding te dragen voor extra warmte en comfort. Belangrijk is dat alle overalls voorzien zijn van ruim voldoende zakken. Dit zorgt ervoor dat gereedschap en kleine onderdelen altijd binnen handbereik zijn.

Mascot werktruien

Mascots werktruien combineren casual comfort met stijlvolle elementen. Ze zijn beschikbaar in zowel basic kleuren zoals zwart, grijs en blauw als in opvallendere tinten zoals rood en diverse tinten groen. Dit brede kleurenpalet biedt de vrijheid om een kleur te kiezen die perfect bij jouw merk past. De aandacht die Mascot besteedt aan truien en jassen is duidelijk zichtbaar in hun ontwerpen. Dit weerspiegelt hun toewijding aan kwaliteit en stijl.

Mascot werkvesten

Mascot blinkt uit met een groot aanbod aan hoge zichtbaarheidsvesten, wat essentieel is voor veiligheid op de werkvloer. Hun vesten zijn uitgerust met stretchelementen bij de oksels, borst, polsen of nek. Dit zorgt voor extra comfort en bewegingsvrijheid. De aansluitende pasvorm van de vesten is een belangrijk kenmerk. Dit zorgt ervoor dat het vest niet hindert tijdens werkzaamheden.

Milieuvriendelijke werkkleding

Mascot toont haar toewijding aan duurzaamheid door eigen productielocaties in Vietnam en Laos te hebben. Dit stelt hen in staat om de volledige productieketen zelf te controleren. Dit zorgt voor een hoge standaard van kwaliteit en verantwoordelijkheid. Met ruim 3500 banen in hun fabrieken draagt Mascot bij aan lokale economieën en werkgelegenheid.

Een sleutelaspect van hun milieuvriendelijke aanpak is de keuze voor verantwoorde stoffen. Ze geven de voorkeur aan materialen met het OEKO-TEX Certificaat, wat hun inzet voor milieubescherming en veiligheid voor de drager bevestigt.

Bekijk alle merken

Ontdek een scala aan topmerken bij Werkkleding.nl, zoals Fristads, Havep en Ballyclare. Vind alles wat je nodig hebt op één plek. Maak je bestelling compleet en profiteer van gratis verzending bij bestellingen vanaf €70. Ben je een mkb'er? Geniet van onze speciale services, inclusief een passervice op locatie en bedrukkingsopties voor werkkleding. We staan klaar om aan al je behoeften te voldoen!