Haen: Alles over de zorgkleding van het merk

De geschiedenis van Haen

Al meer dan 100 jaar is Haen een zorgkleding merk dat vertegenwoordigd is op de Nederlandse markt. Ballyclare Haen staat garant voor een goede service en kwaliteit en is een van de grootste vertegenwoordigers op de Nederlandse zorgkleding markt. Doordat het merk altijd de nieuwste trends volgt, zie je er in Haen zorgkleding altijd stijlvol uit. De kleding van Haen is niet alleen functioneel, maar ook modieus.


Haen zorgkleding

Productie

Van het design tot de productie, van magazijn tot verzending, alle stappen van het productieproces zijn in handen van Haen. Ook op de eigen productielocaties in Tunesië, Portugal en het Verre Oosten ziet Haen toe op een eerlijk productieproces. Hierdoor is het proces volledig transparant. Het merk wil zich toeleggen op veilige en duurzame productie. Om dit te waarborgen is Haen al jaren lid van de Fair Wear Foundation. Haen levert kleding met een goed design, comfortabele pasvorm, hoge kwaliteit en een uitstekende maatvoering.

 

Waarom duurzame bedrijfskleding?

 

Collecties van Haen

 

Basic line

De naam zegt het al; de kleding in de Basic Line Collectie is geheel wit, wat de basis is van zorgkleding. De collectie heeft een compleet aanbod met diverse jassen en broeken. Bekijk bijvoorbeeld dit klassieke witte zorgjasje en maak de outfit compleet met een passende zorgbroek

 

Trend line

De Trend Line collectie van Haen bevat meer kleur en is daarom een leuke toevoeging in het assortiment. Binnen de collectie vind je luxe witte kleding, zoals je van Haen gewend bent, met modieuze kleuraccenten. Nieuwsgierig geworden naar de Trend-Line? Bekijk deze zorgjas voor dames met roze details, maar bekijk bijvoorbeeld ook de herenvariant met blauwe details

 

High Line

In de High Line collectie vind je nog meer kleur. Modieuze ontwerpen en mooie kleuraccenten zorgen voor een unieke uitstraling. Verder biedt de collectie verschillende gekleurde heren jasjes en slim-fit broeken, waarmee je er altijd goed uit ziet. Een item uit de collectie is het jasje Karina. De kleuraccenten van het jasje kun je op makkelijke wijze door middel van drukkers en klittenband zelf veranderen.