Winkelwagen

Veelgestelde vragen

Aangezien we een webshop zijn, geschiedt het bestelproces voornamelijk online. Je dient namelijk je bestelling online te voldoen voordat wij deze in behandeling nemen. Mocht het om een grote order gaan, die wellicht ook bedrukt dient te worden, kun je contact met ons opnemen voor een factuur (vooraf). 
Indien je alles van één merk bestelt en alles voorradig is, zul je alles tezamen in één levering ontvangen. Maar als je bestelling bestaat uit meerdere merken, zul je meerdere pakketten ontvangen op wellicht verschillende dagen. 
Bij bestellingen onder € 200,00 rekenen wij € 7,99 verzendkosten binnen Nederland. Voor verzending naar België rekenen wij € 19,50. Boven € 200,00 leveren wij franco aan elk adres. 
Wanneer u kiest voor bedrukking, gaan wij pas over tot bedrukking, zodra wij uw akkoord hebben ontvangen op de digitale proefdruk. 
Wij hebben te maken met de speciale stoffen waar werkkleding van gemaakt wordt. Een standaard bedrukking blijft op deze kleding dan ook niet lang mooi. Daarom kiezen wij voor transfer emblemen. Deze houden goed op werkkleding en blijven zeer lang mooi, zelfs na heet of chemisch reinigen. Omdat dit proces iets bewerkelijker is, kan een bestelling met drukservice tot maximaal 3 weken levertijd hebben. Daarbij bedrukken wij niet onder de 15 stuks en softshell artikelen niet onder de 25 stuks. 
Omdat werkkleding een speciale bedrukking nodig heeft en wij graag langdurige kwaliteit leveren, dien je uit te gaan van een levertijd van maximaal 3 weken. In deze periode ontvangen wij graag het logo in de juiste bestandsvorm en de (PMS) kleuren, zodat wij de emblemen kunnen laten maken en drukken op de werkkleding. Uiteraard overleggen we met jou wat voor een soort embleem of transfer het beste past bij het gebruik van de kleding. 
Wanneer je een digitaal bestand print, zien de kleuren er vaak iets anders uit. Zo is het ook met kleding. Wij proberen met de afbeeldingen een zo goed mogelijk beeld te geven van de kleur bij daglicht. Echter, kan dit in het echt toch nog afwijken van wat jij op je scherm ziet. Uiteraard zal dit minimaal zijn, en is dit algemeen bekend, maar we willen het toch nog even aangeven.