Clique

Bij Clique ontdek je een breed scala aan kleding, beschikbaar in diverse soorten, maten en kleurtinten. Dit uitgebreide aanbod stelt je in staat je bedrijfsimago te versterken. Dankzij de uitgebreide matenrange kun je zonder problemen je volledige team aankleden voor een gelijke uitstraling. Of dit nou bedrukt is of in uniforme kleuren: iedereen ziet meteen dat jullie samen voor één bedrijf werken.

  • Voor al jouw basics
  • Voor werkkleding & accessoires
  • Italiaans design, Zweedse duurzaamheid

Producten 25-36 van 282

Clique Pet Reflective
Incl. BTW € 12,31 € 10,17
Clique Tas 2-in-1 Tas 75 L
Incl. BTW € 81,74 € 67,55
Clique Tas 2-in-1 42L
Incl. BTW € 70,01 € 57,86
Clique Korte broek Bend
Incl. BTW € 35,07 € 28,98
Clique Dames Toilet Tas Prestige antraciet melange voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 7,02 € 5,80
Clique Prestige Trolley antraciet melange voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 50,12 € 41,42
Clique Prestige Briefcase antraciet melange voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 21,04 € 17,39
Clique Prestige Dufflebag antraciet melange voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 23,34 € 19,29
Clique Dames Backpack Prestige antraciet melange voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 28,05 € 23,18
Clique Travelbag Melange grijs melange voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 21,04 € 17,39
Clique Computer Case Melange grijs melange voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 15,17 € 12,54
Clique Backpack Melange grijs melange voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 23,34 € 19,29

Clique's oorsprong

In 1994 namen Mr. Bianchi sr., een ambachtelijke kleermaker uit Italië, en zijn Zweedse maat Torsten Jansson een gewaagde stap. Ze introduceerden Clique, hun eerste catalogus voor promotioneel textiel, in een markt waar promotie nog zeldzaam was. Clique bereikte snel de toppositie in de Italiaanse markt voor promowear, gedreven door kernwaarden als eenvoud, gemak en kwaliteit. Deze unieke fusie van Italiaans design en Zweedse duurzaamheid maakt Clique bijzonder in zijn soort.

Tegenwoordig maakt Clique deel uit van de New Wave Group en heeft het een marktaanwezigheid in meer dan 20 landen. Met een catalogus van ruim 150 producten en een uitgebreid assortiment aan maten en kleuren, blijft het merk groeien. Sinds de samenwerking met New Wave Textiles in 1999, is Clique een van de voornaamste leveranciers in de Benelux.

Clique collecties

Clique presenteert een assortiment dat is onderverdeeld in 3 hoofdcategorieën: Basic, Classic en Premium. Deze categorieën lichten de prijs, uitstraling en kwaliteit van de kleding toe.

Basic categorie

Kiezen voor de Basic collectie van Clique betekent kiezen voor degelijke, dagelijks comfort. De materialen zijn solide en de afwerking doet niet onder. Binnen deze prijsrange biedt de kleding uitstekende kwaliteit. Vanuit de Basic-lijn zijn vele artikelen beschikbaar in wel 28 kleuropties. Zo vind je altijd de perfecte match voor jouw onderneming.

Classic categorie

De Classic collectie biedt stijlvolle items die een uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit leveren. Deze kledingstukken zijn van hoge kwaliteit, kennen een fijne pasvorm en zijn beschikbaar in diverse kleuren en maten. Snelle levering gegarandeerd. De Classic-collectie is geprijsd in het middensegment.

Premium categorie

De Premium collectie staat voor luxe en klasse. Deze kledingitems zijn robuust en van topkwaliteit. Ze zijn ontworpen met een mix van hoogwaardige materialen en kennen een gedetailleerde afwerking. Je betaalt wat meer, maar je krijgt er veel voor terug. De prijs is relatief hoog, maar de kwaliteit is er ook naar.

Veelgestelde vragen over Clique

Waar staat de naam Clique voor?

Clique is in 1994 gelanceerd door de Italiaanse kleermaker Mr. Bianchi sr. en zijn Zweedse vriend Torsten Jansson. Clique is naar het Nederlands vertaald ‘kliek’. Waarschijnlijk doelt dit op de nieuwe doelgroep waar zij zich op richtten met de verkoop van promowear: bedrukte werkkleding voorzien van bedrijfslogo of merkgerelateerde kleuren.  

Wat maakt Clique werkkleding zo bijzonder?

Clique biedt een breed aanbod aan werkjassen, shirts, vesten, truien, broeken en accessoires aan. Zij bieden in het bijzonder een breed aanbod voor dames en ook een deel voor kinderen aan. Het damesaanbod is stijlvol en mooi getailleerd. Voor kinderen kunt u rekenen op dezelfde kwaliteit die voor de rest van het Clique-assortiment wordt gehanteerd. De duurzame kledingstukken zijn van hoge kwaliteit gemaakt en kunnen weer en wind doorstaan.

De top 3 beste Clique winterjassen voor dames 

  1. Clique Dames Jack Lindy

Een prachtig klassieke winterjas in getailleerde pasvorm. Flatterend & vrouwelijk. Een winterjas die niet alleen mooi is, maar ook bescherming biedt tegen het koudste en natste weer van Nederland. De winterjas is voorzien van een transparante PU coating. De Clique winterjas heeft ruim voldoende zakken: een borstzak, twee voorzakken en maar liefst vier binnenzakken.

  1. Clique Dames Jack Dumas

Een winterjas die comfortabel zit en er stoer uit ziet: de Clique Dumas. De lichtere elementen zijn voorzien van reflectiemateriaal, waardoor je extra goed zichtbaar bent tijdens de donkere winterdagen. De capuchon is afneembaar en biedt goede bescherming tegen de zwaarste regenbuien. Er zit een trekkoord in de taille verwerkt, voor een nog mooiere pasvorm. Ook deze winterjas is voorzien van een (reflecterende) polyester coating.

  1. Clique Dames Jack Colorado

De Clique Colorado biedt hetzelfde comfort als de Dumas, maar is uitgevoerd in drie verschillende unikleuren: zwart, donkergrijs en dark navy. Een winterjas die eenieder goed staat en beschermt. De ritsen zijn volledig waterafstotend, zodat ook je telefoon veilig droog zit in de voorzakken. Een fijne, basic winterjas die je door de koude winters heen helpt.