Borduren

Bij Werkkleding.nl kun je niet alleen je kleding laten bedrukken, je kunt deze ook laten borduren. Met het borduren van jouw bedrijfslogo op de werkkleding ga je voor een luxe en duurzame uitstraling. Dit type embleem wordt op een duurzame manier vervaardigd.

 

Bij Werkkleding.nl maken we gebruik van onze eigen bedruk -en borduur afdeling. Deze afdeling draait al tientallen jaren succesvol mee in het borduren van professionele werkkleding.

Wij weten exact wat wel en niet kan. Daarnaast innoveren we onze producten en testen deze uitvoering in onze eigen wasserij voordat we ze op de markt brengen. Doordat deze wijze van personalisering meer werk is, zal de levertijd iets langer zijn; circa drie weken.

Wij zullen echter altijd helder zijn over de verwachte leverdatum. De kosten voor inborduren of borduuremblemen zijn o.a. afhankelijk van het aantal, de grootte en het kleurgebruik. Meer weten over het bedrukken en borduren? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!

Werkkleding als zakelijke kosten aftrekbaar

Wist je dat werkkleding tot 100% van de belasting aftrekbaar kan zijn?

Onder werkkleding verstaat men dan ‘kleding die je (bijna) uitsluitend kunt dragen in het kader van de onderneming’. Dit moet dan wel blijken uit de uiterlijke kenmerken van de werkkleding. Bijvoorbeeld een uniform of een overall.

Is de kleding ook geschikt om buiten jouw onderneming te dragen door de trendy uitstraling? Dan moet de kleding voorzien zijn van een beeldmerk met een oppervlakte van minimaal 70 cm². Dit beeldmerk moet verwijzen naar het bedrijf of de organisatie.

 

Wij kunnen al borduren vanaf 5 stuks, echter dien je dan wel 25 borduuremblemen af te nemen. Deze houden wij in beheer, zodat we bij een nabestelling snel kunnen stikken en uitleveren. Vragen over borduren van de werkkleding voor jouw bedrijf of organisatie? Neem gerust contact met ons op voor het beste advies!